Gyere ki a Hegy’re! – ajánló a negyedik napra

Egy nappal Hegyalja előtt ajánlatok az utolsó napra. Unatkozni nem fogunk, de nem biztos, hogy azért, mert koncertekkel töltünk ki minden pillanatot. Az utolsó nap igazi lazulós, örömködős napnak ígérkezik.

Aki Sanyit az utolsó napon sem hagyná ki, az a Copy Con koncerten keresse őt (21:40 Borsodi Malátabár), ha nem is az első sorban bólogatva, de valahol a színpad környékén egy kiszögellésen ülve biztosan megtalálja.

A délutánt a korán kelők kezdhetik megint beszélgetésekkel, és azon én is komolyan tanakodom, hogy erőt veszek magamon és háromnegyed egy körül benézek az MR2 Furmint Klubba, hogy megtudjam milyen cég is az a Haltermosz, akinek az ügyvezetője lesz a klub vendége (12:40). Az alaposan, vagy kevéssé kivarrt fesztiválozókat és a varratni még csak tervezőket is várja délután Borsodi Malátabár Tatto workshopja (15:00).

Az első Magashegyi Underground koncertemre véletlenül estem be egy VOLTon, akkor még csak a Szeplős váll volt meg tőlük, de annak a koncertnek a hangulata elég volt ahhoz, hogy lemezt vegyek és azóta még véletlenül sem hagyom ki őket egyetlen fesztiválon sem (15:30 Hegy’ nagyszínpad).

Az elektropop rajongóit a Ladytron várja 19:30-tól a Hegy’ nagyszínpadon, és biztosan jó lesz a buli, de én inkább mégis a Szabó Balázs Band-re fogok benevezni, akik ugyanakkor kezdenek majd az MR2 Furmint Klubban.

Az este további része részemről lazítás, kihagyom a 30Y-t (21:00 Hegy’ nagyszínpad) és vele egy időben a Subscribe-ot is (21:00 Pepsi nagyszínpad), talán a Besh o droMra ugrálok majd kicsit (23:00 MR2 Furmint Klub) és zúzok pár számot a Kosheennel (23:00 Hegy’ nagyszínpad), de már ennyi terv is sok az utolsó éjszakára. Elvégre valamikor lazítani is kell és engedni, hogy a dolgok maguktól történjenek. Az ilyen esték szoktak a legjobban sikerülni.