Club Speed Classic Reloaded – Summer Edition

A legendás pillanatok újra visszatérnek!

A legjobb zenék – a legjobb lemezlovasokkal – VELETEK – a legjobb klubberekkel!

2010 talán legnagyobb port kavaró rendezvénye után itt a folytatás, immár nyári kiadásban. A Club Speed legendás lemezlovasai, legendás zenéi veletek, a legjobb klubberekkel kiegészülve térnek vissza egy egész estét összeolvadás részeként június 24-n, pénteken a margitszigeti Summer Jamben.

1995. szeptember „My house is Your house”

A Club Speed kapui kitárulkoztak és hetek alatt a partyzók zarándokhelyévé avanzsált. Országszerte terjedt szájról szájra, hogy az örömzenélés hangjaitól,  feledhetetlen éjszakáktól hangos szigetszentmiklósi zenegyár egyre több szívet dobogtat meg.

Egy éven belül több ezer klubber és mosolygó arc visongott a mára már csak emlékként őrzött Club Speedben.

Csatlakozz: http://www.facebook.com/group.php?gid=11990024137638

Miért ne térhetnénk vissza a múltba? A varázs, a szétáradó szeretet, az előremutató e-zene vajon eltűnik-e, ha át merjük lépni azt a dogmává rögösödött ideológiát, hogy csak a helyszín az, ami magával ragadott, besszippantott minket? NEM. TI és a lemezlovasok, akiket a mai napig respektáltok, valamint a zene szeretete és az azóta is visszasírt közösségi szellem és szabadságérzés tette naggyá a helyet, és ennek köszönhető, hogy mai napig bármikor jó szívvel gondolunk rá…

Most eljött az idő, hogy kilépjünk a falak szorításából, és a nyár minden előnyével kecsegtessünk el benneteket. Minden, ami szép volt, megmarad, de ezúttal szeretnénk kicsit másként prezentálni a „Speed Feelinget”…

A Speed Feeling kiköltözök a Summer Jamre, és nemcsak időben, térben is áthelyezzük! A főváros szívében, a margitszigeti Summer Jamben minden adott lesz ahhoz, hogy egy frenetikus szellemidézést tartsunk, és a szeánsz végén elmondhassuk: még ilyet! Még! Még! Még!

Hogy elkapjátok-e a fonalat, az csak a kellő nyitottságon s azon múlik, hogy akarjuk-e igazán? A mai elüzletiesedett zeneipar már rég behálózta az underground szcénát is, és nem találni szinte sehol egy békés szigetet a nagy dömpingben.

Mi nem akarjuk mindenáron kiszolgálni az ízléseket, csak egyet szeretnénk: hogy újra átélhesse mindenki azt a régi, bajtársias, összekacsintós, mosolygós party feelinget. Ha ez sikerül, mi már megnyugodhatunk, de helyettetek nem érezhetünk, nem akarhatunk.

Gyerünk hát, csatlakozzatok, érezzetek, akarjatok!

Amit a Summer Jamről tudni kell:

Bulik nappal és éjszaka. Kulináris élvezetek. Italakciók, kedvezmények sokasága.

Medence!! Ingyenes buszjáratok.

INFO: 0620-384-53-53

Jegy:

CSAK HELYSZÍNEN: 2500 HUF – Vip / medence – tűszoknya J – gathering /: LIMITÁLT: 6000 HUF

http://www1.partynews.hu

http://www.facebook.com/group.php?gid=12084863792844