Tervezd meg saját Hegy’ címkédet!

Saját boroscímke és királyi ellátás a legjobbnak – ezt kapja az a hegyaljás, akinek címke terve nyertesen kerül ki a fesztivál hivatalos borának vizuális megjelenésére kiírt pályázatból.

Akarsz ingyen lakni a fesztivál ideje alatt? Jobbnál, jobb ételeket enni, pincékben finom borokat kóstolni? Akkor itt az alkalom! Pályázz, hogy nyerhess!

Részletek a hajtás után.

Fesztiválozó dizájner címkéje kerül a Hegy’ welcome furmintjára. A fesztivál szervezői és a Tokaj Kereskedőház pályázatot indított a kreatív bor- és zenerajongóknak: a tét a fesztivál hivatalos borának vizuális megjelenése.

Ősi magyar szőlőfajtából készült borral koccintva indul az idei Hegyalja. Az elsőként regisztráló hegyaljásokat olyan itallal köszönti a fesztivál, amire egyikük keze munkája, a címketervező pályázaton győztes alkotás kerül majd.

A szervezők olyan pályamunkákat várnak, amikben ötvöződik a furmint, mint régi és a Hegyalja, mint új hungaricum esszenciája, merészen, határozott vonalakkal rajzolt és kifejezi alkotója bor és zene iránti szeretetét. A zsűri tagja H. Jancsó Kata festőművész, aki grafikusként a fesztivál arculatáért felel, Illés Tamás, a Tokaj Kereskedőház marketing vezetője és Dankó Bence, a Hegy’ kommunikációs csapatának tanácsadója. Ők hárman választják majd ki a győztes címketervet, addig pedig naponta tanácsokkal segítik a tervezők munkáját a Hegyalja Facebook oldalán.

A legkreatívabb tervező a fesztivál ideje alatt a környék kivételes vendégszeretetét és gasztronómiáját is élvezheti nyereményként, szállásáról a játék szervezői gondoskodnak, pincelátogatást is szerveznek neki és a bőséges borvacsora sem marad el. A fesztiválon pedig őt is és minden hegyaljást jéghideg furmint fröccsök várnak a legjobb zenék mellett. Az MR2 Furmint Klubban helyi borásznők mesélnek majd arról, milyen nőként végigkísérni a szőlő útját a tőkéktől a hordókon át a palackokig és a borválasztásban is segítenek a fesztiválozóknak.

Bővebb információk

http://hegyaljafesztival.hu/index2011.php?page=39

Pályázati kiírás

http://on.fb.me/kOzECo