A legjobb lemezlovas – Master Tempo végeredmény

Több, mint 200 nevező, több, mint 200 különböző mix, számtalan elektronikus zenei stílus, 4 fős szakmai zsűri, 3 döntős, lebontott stílushatárok, 1 húszéves nyertes és 1 biztosan jól induló lemezlovas-karrier.

Ez a mérlege az első nagyszabású DJ tehetségkutatónak, a Jäger Master Tempo DJ versenynek. DJ Thread nevét érdemes lesz megjegyezni.

A 350.000 Ft értékű nyereményéből otthoni stúdióját fejleszti majd a főiskolás fiú, aki előtt megnyílt az út, hogy teljesüljön az álma. Fesztiválokon, hatalmas bulikon szeretne zenélni, a határainkon túl is. Emellett a zeneírásban szeretne egyre jobb lenni, és a producerkedés is nagyon érdekli, és nagyon bizakodó, hiszen úgy látja, itthon egyre több tehetséges DJ és producer kerül ki a fiatalok közül, és nagyon kedvező irányba mozdult el a hazai elektronikus szcéna.

Dj Thread 14 éves kora óta pörgeti a lemezeket, először csak iskolai bulikban, mostantól pedig több ezer embernek zenélhet. A Jäger Master Tempo megnyeréséig sokéves tanulás és gyakorlás vezetett: a fiatal srác a házibulik után Ausztráliában gyakorolhatta a mixelést, egy évig tanulta kint a szakmát. A stílushatárok átlépésével olyan produkcióra képes, ami mindenhol felpörgeti az embereket. Mostanában leginkább a legújabb tech-house, és minimal techno irányzatok hatnak zenéjére, de szívesen játszik progressive house trackeket is.

A minimal Davenyre, a második helyezettre is hatott, ma azonban már, 12 év zenéléssel a háta mögött leginkább dupstepet és drum and basst játszik az informatikusnak tanuló lemezlovas. A verseny harmadikja a house-ot játszó Swain lett. A döntőig a zsűri, Palotai Zsolt, Subotage és az Anima DJ set DJ-inek döntése és a közönség szavazatai alapján jutottak el az indulók, a döntőn viszont már csak a közönség szava döntött: decibel-mérő segítségével dőlt el a verseny.

A Jägermeister büszke felfedezettjeire, és mindent megtesz azért, hogy a lehető legtöbb emberrel megismerhesse a méltán győztes DJ Thread zenéjét, és, hogy tovább színesítse a magyar elektronikuszenei palettát.