Lopott fesztiválok

Egyebek mellett lopott Balaton Sound jegyek is forgalomba kerültek a minap, a fesztivál szervezői azonban a sorszámokat letiltatták, így a jegyek a belépésre már nem jogosítanak.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megjelentek a feketepiacon hamis fesztiváljegyek. A most ellopott kontingens sorszámait azonban már a jegyiroda jelentette a szervezőknek, akik a jegyeket azonnal le is tiltották.
A szervezők felhívják a fesztiválozni vágyók figyelmét, hogy kizárólag hivatalos helyen, a kijelölt jegyterjesztőknél vásároljanak jegyeket, hiszen az illegális jegyekkel nem lehet bejutni a rendezvényre, sőt nem csak a jegyek eltulajdonítása, de a lopott jegyek vásárlása és azok felhasználása is bűncselekménynek számít.
A Sziget Szervezőiroda munkatársai hamarosan az interneten közzéteszik a lopott jegyek sorszámait felhívva a figyelmet, hogy a lista feltehetően még bővülhet.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Hőségriadó és teltház a Soundon! Az elkövetkező napokban nagy melegre számíthatunk, ezért a Heineken Balaton Sound orvosa felhívja a figyelmet, hogy minél több folyadékot fogyasszanak a látogatók, és lehetőleg hordjanak fejfedőt. A szervezők a hőségriadó időtartamára felfüggesztik a...
Snoop Dogg, Mika és David Guetta is Zamárdiban! Tovább erősödött az ötödik Heineken Balaton Sound programja, a július 7-10 között Zamárdiba látogató világsztárok sora ugyanis újabb csokornyi névvel bővült. A Nagyszínpadon lép fel többek között a legnagyobb amerikai hiphop-ikon, Snoop Dogg. Jön a k...