Stanton Warriors buli és Foursquare csődület!

Április 2-án, a Stanton Warriors buli alkalmából Foursquare csődületet szervez a Hypnosis, hogy a közönségükkel összefogva szerezzék meg a sokak által áhított Swarm Badge-et!

Ha tényleg sokan fogják használni a bulin a bolondos geotagging játékot, akkor még egy komolyabb kitűző is összejöhet.

Jelentkezz be április 2-án, 23:00 és 02:00 között a Merlinbe belépve a “Hypnosis Clubnights” helyszínre! (http://foursquare.com/venue/19465720). Mutasd fel a jegypénztárnál a telefonon megjelenő check-in képernyőt, és ha szerencséd van, és éppen te vagy a következő 5. játékos, egy ingyen sört vagy egy klasszikus Breabeat.hu x Inside pólót kapsz ajándékba!

Játékszabályok: rendelkezned kell érvényesített belépővel, továbbá a bejelentkezésedet a Facebookon is közzé kell tenned! Minden 5. jelentkező nyer, amíg a készlet tart!

Kövesd a Hypnosis játékait az új Foursquare oldalukon: http://foursquare.com/hypnosisevents

Az est apropója pedig a brit vendég új szerzői albuma és néhány izgalmas új remixe. A várakozásnak vége, itt van a Stanton Warriors friss hosszanjátszója ‘The Warriors’ címmel. Szinte rezidensnek számítanak a Hypnosis klub-évadjaiban, nem véletlenül. Első meghívásukkor azt mondták a szervezők: “Tökéletes megszólalás, fülbemászó dallamok és nehéz grúvok, melyekben mindig ott lüktet a funk. Ők a breaks valaha létezett legnagyobb produkciója” – mely tétel azóta ugyanúgy érvényes. Pörölycsapás dobok, fajsúlyos ütemek és bugyileszedő basszusok, hanyagul idecitálva néhány remixelt nagyágyú: Black Eyed Peas, M.I.A., Gorillaz, Busta Rhymes vagy Azzido Da Bass, mind így sztantonosítódtak.

A buli magyar hangjai a Concrete két arca, S-Pekt és Ster, valamint a fiatal producerpáros, a Dublic. A látvány pedig a legutóbb debütált speckó mapping vizuál a Neonedge jóvoltából. Beltéri architekturális vetítés lesz a javából.

Április 2-án Stanton Warriors lemezbemutató party és Foursquare csődület a Merlinben! Mekkora harc lesz ez?

AZ ALBUM MEGVÁSÁROLHATÓ ITT

Fellépők:

Stanton Warriors (Fabric, Punks / UK)
S-Pekt & Ster (Concrete!)
Dublic (Future Music, Rewind)
NeonEdge mapping vizuál

Pacifista Aula:
Bal vs Jinx (egész estés 4/4 szett)

Jönnél? Jelezd!
http://www.facebook.com/event.php?eid=152854874774582

Belépő: 2500 HUF, elővételben és a helyszínen is!
Jegyelővétel március 25-től a Merlin emeleti bárpultjánál, amíg a készlet tart!

Bónusz:
Melegíts nálunk! Italakció éjfélig: korsó sör 290 Ft, Monster-vodka 500 Ft.
Extra Meyer Sound hangosítás: fortyogó szubok és analóg keverés.

Nyerj jegyet:
A bulira ingyen belépőket sorsolunk ki a facebook eseményt visszaigazolók között, akik egyben lájkolják a Hypnosis page-et is: www.facebook.com/Hypnosis.Events

Start 22:00