Tesco Disco, The Stagger Rats, Trousers és Calico Island a Corvintetőn

Indítsd jól a tavaszt és partizz a Tesco Disco zenéire a Corvintetőn április 2-án szombaton éjjel! Azon az éjszakán nem csak Pipó és Kecske rakja neked a legjobb indie és elektronikus zenéket, de fellép a skót The Stagger Rats, bemutatkozik a Calico Island és ott lesz a The Trousers is.

Négy az egyben – igazán gazdaságos kiszerelés!

Időpont: 2011 Április 2.
Helyszín: Corvintető

TESCO DISCO

The Trousers
Calico Island
The Stagger Rats (UK)
Tesco Disco party

A jó hangulat megalapozásárt az este első fellépője a The Trousers felel. A magyar banda az egyszerre újvonalas és régivágású rockzenekarok legmenőbbike, akik 2010-ben adták ki utolsó – igen jó kritikákat kapó – lemezüket, mely Fonogram díj jelölést is kapott. Azóta is szakadatlanul koncerteznek, többek között ezúttal a Corvintető színpadán.

Őket követi az estén a Calico Island bemutatkozó koncertje, ami az egykori Jacked énekesének, Mórocz Tamásnak az új formációja. A koncert várhatóan igazi meglepetéssel szolgál majd a régebbi rajongóknak, hiszen a megszokottól egészen eltérő zenei világ, komplexebb, ugyanakkor himnikus dalok várnak rájuk. A hagyományos hangszereket orgona, ukulele, szaxofon és vonósok egészítik ki, ráadásul a basszusgitárt egy igazi legenda, Kristóf Norbert kezeli.

Az este legnagyobb durranása a skót The Stagger Rats fellépése lesz. A banda a ’60-as évek pszichedelikus hangzásával és a The Last Shadow Puppets érzésével tupírozott indie-popot játszik. A zenekar épp most rögzíti első lemezét egy igazi producer legenda, Owen Morris segítségével, aki az első 3 Oasis lemez produceri munkái mellett olyan neveket segített a világhír felé, mint a Verve, az Ash, a The Enemy, a The Fratellis, a The Wiew  vagy a The Paddingtons.
Fülbemászó dallamok és intenzív táncoltatás – kell ennél több egy estére?

A koncertek után pedig az elmaradhatatlan gazdaságos diszkóban vetkőzhetsz ki a gátlásaidból és önmagadból.

http://www.myspace.com/thetrousershu

http://www.myspace.com/thestaggerratsofficial

http://www.myspace.com/tescoodiscoo

http://corvinteto.hu