Monday Session: Bankos + Norba speciál

Bankos és Norba nem is akármivel érkezik egyébként. Nemrég jelent meg Kool Kasko és Bankos közös lemeze a “Bankos mappa”, amin régi klasszikusok és új őrületek is helyet kaptak. Kötelező vétel mindenkinek, akinek valaha jelentett is valamit a magyar hiphop.

De Norba is új lemezzel támadott nemrégiben, amit az S10-ben úgy jellemeztek, hogy “ami bebizonyítja, hogy lehet rádióbarát hiphop lemezt csinálni anélkül is, hogy csak a szerelemről vagy a rágógumiról lenne szó”. Igazából nem is érdemes ennél többet írni, hiszen minden benne van ebben az egy mondatban Norba új albumáról. Állandó társuk, Kool Kasko is érkezik, hogy tudásával szupportálja a nagy öregeket.

A rezident dídzsék, Fantom Az és Mr. Masters erre az estére előveszik legjobb hiphop énjüket és lemezeiket, így aztán tényleg nem lehet mást elmondani a ma estéről, hogy egy ríl hiphop okosság lesz. Könnyed hétfő esti szórakozás, mindenki számára javallott. Kérdezze meg gyógyszerészét és háziorvosát is, de csak arról, hogy ők mikor érkeznek.

Mi: Monday Session Bankos + Norba speciál
Hol: West Balkán, Budapest, Nyugati tér
Mennyiért: Ingyenes!

További információ:
http://s10soundsystem.blogspot.com/