Fat Joe és Faboulus is Budapestre jön

Erős estének ígérkezik a rendezvény, az már biztos. Külön-külön is jó koncerteknek nézünk elébe, de így, egyesítve erőiket valószínűleg mindenkit levesznek majd a lábukról. Az első lemezét 1993-ban kiadó Fat Joe (vagy éppen Joe Crack, ahogy sokan ismerhetik még) új, The Darkside vol. 1 című lemezének turnéjával érkezik Budapestre. Olyan slágereket tett le az asztalra, mint a “Lean Back” vagy a “We Takin’ Over”. Faboulus-szal is többször dolgozott már együtt, valószínűleg 11-én is több dalt is együtt adnak majd elő.

De nem csak együtt láthatjuk majd őket aznap este, hiszen Faboulus nem (csak) support MC-ként lesz jelen, hanem teljes értékű show-t tol majd a PeCsa színpadán. A brooklyni MC először jön Magyarországra (csak úgy, mint Fat Joe), remélhetőleg emlékezetes alakítást nyújt majd. A lehetőség adott, mindkettejük számára.

Az afterpartyn pedig nem más, mint a szintén nem kevésbé híres Tony Touch játszik majd, aki már lassan évtizedek óta az egyik legnagyobb névnek számít a hiphop/r&b dj-k között.

Jegyárak:
Normál jegy: 9900 Ft
VIP jegy: 15000 Ft

Mindkét típusú jegy érvényes a két koncertre, és az afterpartyra is!

Jegyeket a Ticket Express hálózatában tudtok vásárolni, és a Petőfi Csarnok jegypénztáraiban. A buli hivatalos Facebook-eventjét erre a linkre kattintva találjátok.

Fat Joe
Faboulus
Tony Touch
Fuck Off Entertainment