Naomi Campbell expasija már a Hegyaljára készül

Goldie a legjobb lemezeit válogatja össze, és már pakolja a bőröndjeibe a DJ, aki igazán nagy elektronikus pörkölésre készül az idei Hegyalja Fesztiválon. Az elektro szcéna császáraként tisztelt előadó, aki a fekete szépségnek, Naomi Campbellnek is játszott már privát DJ setet, most Tokajban zenél a kiváltságosoknak.

Akik már régóta készülnek a bulira, tutira tudják, kiről van szó, de ha eláruljuk a nevét, a többiek sem akarják majd kihagyni a nyár egyik legütősebb törtütemes pörgését. A párductestű Naomi nem foglalkozása alapján választ magának párt. Járt már színésszel, breaktáncossal, DJ-vel, graffitiművésszel és aranyművessel is.  Ráadásul úgy, hogy közben nem is váltott pasit. Akkor hogy is van ez? Jó érzékkel olyan férfi mellett döntött egykor, aki egy személyben testesítette meg a felsoroltakat.

A mára drum’n’bass legendává nemesült Goldie volt a szerencsés, akit több ezer hegyaljás vár már a tokaji Tisza-partra. A Clifford Joseph Price néven anyakönyvezett basszusfenomén, aki a színészmesterséget és az aranyművességet is kitanulta,  breaktáncosként és graffitisként szerzett magának hírnevet, mielőtt úgy döntött, hogy uralma alá hajtja és kénye-kedve szerint vadítja-szelídíti a törtütemeket – és Naomit.

Mára a saját készítésű aranyfogakat villantó DJ megkerülhetetlen azok számára, akik a jungle, a breakbeat és a d’n’b útjain kalandoznak, akár zenészként, akár zenerajongóként. Goldie hírneve nem véletlen, a tehetséges angol nagyon otthon van a zenében, a lemezpörgetésen kívül a karvezetéshez is ért. Nem csoda, hogy mágnesként vonzza a rajongókat, de sőt, a nőket is. Anno nem csak a fekete szupermodell, de az extravagáns, úttörő énekesnő, Björk fejét is elcsavarta.Goldie 20 karátos mosolyát július 17-én, szombaton, a Hegyalján villantja majd az elektroőrültekre a lemezjátszók mögül.

További információk:

www.hegyaljafesztival.hu
www.facebook.com/hegyaljafesztival