Napi bontás a Part fesztiválra – hiphop színpad

Már nincs két hónap se az első Part fesztiválig, de már körvonalazódni látszik, hogy mi lesz a napi program Agárdon. Fussuk végig gyorsan, hogy melyik nap mire lehet számítani Agárdon, ezúttal a hiphop színpadra koncentrálva.

Mert ugye lesz ilyen, hogy hiphop színpad, egészen pontosan hiphop/r&b/pop színpad néven fut. A fesztivál július 28-án indul a 0. nappal, ahol ugyan konkrét koncertek nem lesz még, de a Bootleg Bar csapata ott lesz, és a Crazy Styles is, hogy egy hatalmas bulival alapozzák meg az elkövetkező napok hangulatát.

Másnap, 29-én a szervezők aztán egyből belecsapnak a lecsóba, hiszen ezen a napon lép fel Akon, illetve a francia különítmény, Lord Kossity-vel és Dj Cut Killerrel. Másnap Kalifornia reprezentálja magát, hiszen az Alkoholiks már visszaigazolt fellépője a 30-ai programnak. Itt kell megjegyezni, hogy vannak még szabad helyek, és nem kis nevek várnak még bejelentésre… Stay tuned.

31-én a Def Squad maga megy fel a színpadra, Redman, Erick Sermon és Keith Murray a hiphop történelem egy szeletét hozza el a Velencei tó partjára. Őket Mr. Easy követi Jamaikából, hogy elővezesse a másnapi, zárónapi lineupot.

Már csak azért is igaz ez az állítás, mert elsején, a fesztivál utolsó napján a reggae-dancehall színtér két nagyágyúja, Sean Paul és Shaggy celebrál szentmisét az áhitatos hívők számára.

Természetesen ez még nem a végleges lista, hiszen vannak még szabad helyek, illetve a magyar fellépők is hiányoznak, de amint meglesz a végleges, napra lebontott lineup, természetesen közöljük azt is. Vannak más színpadok is, hamarosan azokról is kiderül miden. Mint ahogy már fogalmaztam korábban: stay tuned!

Minden információt a Part fesztiválról erre a linkre kattintva találhatsz!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Minden napijegy mellé +1 ingyen a Part fesztiválon! Tegnap már egy gyorshír keretében beszámoltunk az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Part fesztiválról, ahol talán még Európában is egyedülálló lineupot hoztak össze a szervezők, főleg hogyha a hiphop részt nézzük. De most kivételesen nem a li...
Nem csak zene: a sport is főszerepet kap a Part fesztiválon A Part fesztiválon nem csak a már többször beharangozott, egészen kiválónak ígérkező zenei felhozatallal készülnek a rendezők, hanem különböző sporteseményekkel is. Ilyen lesz többek között a wakeboard kupafutam is, vagy a breakverseny. De nem csak ...
Egyre erősebb a lineup a Part fesztiválon Sorra jelentik be a szervezők az agárdi Part fesztivál fellépőit, és nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy elég erős lesz a felhozatal, akármelyik zenei stílust nézzük. Inna, Shaggy, Akon, Tha Alkoholiks, Def Squad, Laurent Wolf... És ez még csak a kezd...