Neo kislemez bemutató party a ZP-ben

dr Beat, NEO, Tesco Disco

Zöld Pardon május 14.

Nem mindennapi felhozatalnak ad helyet a ZP május 14-én – a közkedvelt klubban az idei szezonban először lép fel a neo, amely körül igencsak sűrűsödnek az események – a hamarosan megjelenő ötödik nagylemezt felvezető Serial Killer kislemez bemutató bulija lesz ez.
Az anyagon a műfaj legismertebb hazai előadójának új dalát az ország legjobb remixerei is új formába öntik, az Ektiv csapatát a Headshotboyz, a Slap in the Bass, a Tits & Clits és TMX képviselik. A videoklipjén kívül egy másik, vadonatúj szerzemény is helyet kapott a lemezen (Phoenix Lane), amelyet dedikálva a helyszínen vásárolhat meg először a közönség.
A Phoenix Lane amúgy teljes egészében meghallgatható a zenekar Myspace (myspace.com/theneoworld) oldalán. A neo fellépése előtt szintén igazi különlegesség veszi be a színpadot – a kilencvenes évek elején a hazai elektronikus zene egyik legkedveltebb produkciójaként ténykedő, az utóbbi években újra aktív (és egyre aktívabb!) legenda, a Dr Beat lép fel, egyszerre ön-korhű és aktuális megszólalású koncerttel. A buli persze a koncertek befejeztével sem áll meg, a ZP klubszínpadon története során először lép fel a Tesco Disco napjaink legnagyobb indie-elektro slágereivel, mindenkinek, aki szereti.
Kapcsolódó linkek: