Kovács Kati és a Qualitons ismét Budapesten

Mikor 2009 végén először összeállt Kovács Kati és a Qualitons azon a bizonyos, már-már legendás estén az A38-on, már sejteni lehetett, hogy nem ez lesz az egyetlen közös fellépés. És ez így is lett, egy pécsi koncert után ismét Budapesten mutatják meg, volt itthon jó zene is.

Kovács Katit nem nagyon kell bemutatni valószínűleg senkinek. Még akkor sem, hogyha a Ki Mit Tud?, és háromszoros Táncdalfesztivál-győztes énekesnő a közelmúltban nem nagyon volt előtérben. Nem adta el magát, nem szerepelt hetente a különböző bulvárlapok címlapjain. Ennek ellenére az emberek nem felejtették el, hogy kicsoda ő és mire is képes.

A Qualitons a budapesti zenei élet egyik legizgalmasabb kisérlete. Néhány zenész fontosnak érezte, hogy az a hatalmas zenei örökség, ami a hatvanas és hetvenes években keletkezett, ne vesszen el. Ennek közvetlen következménye a Qualitons zenekar lett, ami nevében is a múltat idézi: a Qualiton volt régen A hanglemezgyártó az országban, amiből később a Hungaroton is létrejött. A Kanada Káosz irányítása alatt zenélő banda egyre nagyobb sikereket ér el itthon és külföldön is egyaránt.

Azt már az első koncert előtt is sejteni lehetett, hogy ha ők összeállnak, akkor abból valami nagyon jó dolog fog kisülni. Most, a harmadik közös koncerten pedig sokkal jobb lehet az élmény, hiszen már összeszoktak a zenészek és Kati is. Valami jónak, valami újnak lehet a szemtanúja az, aki ezen az estén ezt a koncertet választja. Egyvalamiről biztosítani tudok mindenkit: csalódni nem fogtok.

Mikor: 2010. május 6., 21:00 (koncert kezdete 21:30)
Hol: Gödör klub, Budapest
Mennyi: 1800 forint

Linkek:
http://www.myspace.com/kovacskatiqualitons
http://www.myspace.com/thequalitons
http://www.kovacskati.hu/