Nem áprilisi tréfa: Method Man újra Magyarországon!

Method Mant nem nagyon kell bemutatni valószínűleg senkinek. A Wu-Tang Clan tagja meghatározó szereplője a hiphop világának, akár csak a Wu-val közös dolgait, akár a szóló munkáit nézzük. És akkor még szót sem ejtettünk a Redman-nel közösen elkövetett dolgokról, pedig azok is szót érdemelnének – nem is keveset.  De most csak róla lesz szó, egy egész estén át. Ez az este pedig április elseje, csütörtök.

Ráadásul nem érkezik egyedül Budapestre Meth. Igaz ugyan, hogy nem a két évvel ezelőtti koncert ismétlődik meg, amikor Redman-nel együtt őrjítették meg a Pecsa közönségét, viszont így is minőségi kontent vár a jegyvásárlókra. A Wu örökös dj-je, Mathematics és az állandó közreműködő Streetlife kisérik el, de a felvezető műsorban Itt lesz még Cilvaringz, a Wu Fam európai helytartója, Dj Sueside és Ledr P, aki Svédországból érkezik.

Természetesen a magyar hiphop krémje is tiszteletét teszi a koncert előtt, olyan előadók által, mint a Killakikitt, Dopeman, az Akkezdet Phiai vagy éppen Bankos és Norba, valamint az NKS. A hazai dj-ket Kwest, Amgee, Frequent és Kool Kasko képviseli majd ezen a csütörtök estén.

Tessék hát jól észbe vésni: egy hónap múlva, április elsején mindenkinek a Petőfi csarnokban a helye. Már csak azért is, mert ezen a napon nem csak egy egyszerű Method Man koncert lesz, amilyen lenne akárhol a világon, legyen az New York City, London, vagy Bécs. Clifford Smith barátunk 39 évvel ezelőtt ezen a napon látta meg Staten Island napvilágát, így születésnapját is Budapesten fogja ünnepelni, azokkal együtt, akik ott lesznek a koncerten. Ez a tény pedig hatalmas bulit ígér.

Ki: Method Man
Kik még: Streetlife, Dj Mathematics
Cilvaringz, DJ Sueside, Ledr P
Killakikitt, Dopeman, Akkezdet Phiai, Bankos / Norba, NKS
Kwest, aMGee, Frequent, KoolKasko
Hol: Petőfi csarnok, Budapest
Mennyi: elővételben 6500 ft, helyszínen 8500 ft. VIP jegy: 12000 ft

A jegyek megvásárolhatók a helyszínen, vagy a Ticket Express jegyirodáiban!

További információk:
www.tex.hu
www.nextstation.hu
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=385091000525

One thought on “Nem áprilisi tréfa: Method Man újra Magyarországon!

  1. mr.ss@FX

    nagyon de nagyon duuuurwa party leszz!!énn ott leszek az elso sorbann!!naa béke testwérek akik hasonlóan cselekedtek!:)) 😀 ne legyen kifogás hogy cseleskedtek!!!peace from slowakia ssafxmaaaaaaaan

Comments are closed.