DSP és Káva Krú a Dürer kertben most szombaton

A DSP-t valószínűleg nem kell bemutatni a hazai hiphophallgatóknak, hiszen 2008-ban az év legjobb előadójának választotta meg őket a közönség és a zsűri, valamint az év albumát is ők szállították.

A Káva Krú Tatabányáról érkezik, és – ha lehet ezzel a képzavarral érni a hazai hiphoppal kapcsolatban – üstökösként robbantak be a szcénába. Bemutatkozó, ingyenes EP-jük elég jó fogadtatásra talált a hiphophallgatók körében, és valószínűleg nem ketten lesznek rájuk kiváncsiak a Dürer kert-beli fellépésükön.

Ahova egyébként a bejutás 700 forintba fáj, és este tíztől lehet érkezni. A koncert maga körülbelül tizenegy-éjfél körül kezdődik, de érdemes lesz várni rá. Addig is meg lehet inni egy-két sört, vagy ismerkedni az ellenkező nem képviselőivel. A helyszín tehát a Dürer kert, most szombat (vagyis 27-e). Aki minőségi hiphopra vágyik, annak ez lesz a jó hely.

Linkek:

DSP
Káva Krú
Akkezdet Phiai
Dürer kert

http://www.myspace.com/dspbradaz

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Van még magyar hiphop: Dipa (DSP) Az egyik leginkább elismert hazai, friss (mondhatnánk azt is, hogy "feltörekvő") hiphop csapatot mutatjuk be, konkrétan a DSP-t. Dipa, Bom és DJ Gerysson triója meghódította a magyarországi hiphopszerető arcokat Hegyeshalomtól Záhonyig. Az alábbiakba...