Kiss együttes Budapestre érkezik

A rock legendás bandája, a Kiss 2010 nyarán Európába érkezik „Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom” (Hangrobbanás Európa szerte: A kezdetektől a robbanásig) elnevezésű turnéjával.

A  harminc állomásos koncert sorozat az év egyik legnagyobb rock eseményének ígérkezik. Kiss 2010. május 28-án a Budapest Sportarénában is színpadra lép!

A Kiss európai turnéjáról, mind látványvilágban, hangzásban, technikailag csak felsőfokban lehet beszélni, a budapesti koncert az év „kötelező” eseménye lesz.

A zenekar jelenleg futó, teltházas észak-amerikai koncertkörútja, a Kiss Alive 35 rendkívül jó kritikát kapott; a Metal Hammer egyszerűen csak a „Királyok visszatérése”-ként definiálta, míg a MOJO szerint „A Kiss show ugyanolyan izgalmas és bombasztikus, mint a kezdetekben.”

Az európai, „Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom” turné felhasználja az amerikai koncertek elemeit, mégis egy teljesen új, friss show-t láthatnak az európai rajongók, amely bemutatja az utolsó albumot is.

A budapesti koncertre január 20-án 10 órától lehet a jegyeket megvásárolni a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu oldalon keresztül.

A koncertre a rendkívül népszerű, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegyek is forgalomba kerülnek, de csak limitált számban, így várhatóan az első napon ismét komoly roham várható a jegyirodáknál. Emellett négy ülőjegy kategória; illetve normál állójegy lesz megvásárolható.

Kapcsolódó linkek:

www.livenation.hu
www.kissonline.com
www.tex.hu

 

One thought on “Kiss együttes Budapestre érkezik

  1. Nagyon várom már a koncertet!!
    Biztosan k….va jó lesz

Comments are closed.