Metallica: rekordok a jegyeladás első napján!

Azt hiszem senki sem lepődik meg a bejegyzés címén, miszerint rohamosan fogynak a jegyek a Metallica május idusán tartott Puskás stadion-beli koncertjére. Aki nem siet eléggé, annak valószínűleg azzal kell szembesülnie, hogy nem jut már be az arénába, mert minden jegyet alkapkodtak előle.

A legnagyobb jegyirodák előtt ugyanis már reggel óta elég nagy sorok álltak, hogy még időben hozzájuthassanak az emberek a hőn áhított belépőkhöz. A hagyományos értékesítés mellett természetesen az online felületeken is hatalmas volt az érdeklődés, és szerencsére a szerverek ezúttal valamivel jobban bírták a rohamot, mint korábban, így leállás nem, csak valamivel megnövekedett vásárlási idő volt az ismérve az jegyhez jutás online folyamatának.

Mint kiderült, már az első órákban olyan mennyiségű jegyet adtak el, ami a Sportarénában már-már teltházat jelentene. Épp ezért szerencse, hogy nem ott, hanem Magyarország legnagyobb koncerthelyszínén, a Puskás Ferenc stadionban tartják a koncertet. Az első fél órában elfogyott az összes kiemelt, színpad előtti állójegy, és vannak ülőszektorok is, amik szintén egyre telítettebbek.

Ha még nincs meg a jegyed, de mindenképpen szeretnél ott lenni a Metallica májusi koncertjén, akkor sietned kell. Legegyszerűbben az eventim.hu weboldalon keresztül tudod megvásárolni a jegyeket, ha épp nincs a közeledben egy jegyiroda. De ha mégis, akkor a Ticketexpress vagy az Eventim logoját keresd az üzleten, és nagy eséllyel sikerrel jársz!

További információkat a következő webodalakon találsz:
www.metallica.com
www.livenation.hu