A Mask hangulat visszatér most pénteken!

Folytatódik a nosztalgiahullám, de most szerencsére ezalatt nem a Sláger TV-t értem (ma láttam a hirdetését, nem tudtam hirtelen hova tenni), hanem a Mask szellemisége tér vissza ismét, most pénteken. Várható volt, hogy lesz folytatása a legutóbbi múltidézésnek, hiszen Dj Quick születésnapja apropójából összehozott buli kiválóan sikerült. És nem is kell csalódni: itt a folytatás.

Méghozzá most pénteken, december 18-án, a helyszín pedig ugyanaz. A jelenleg Delirium Pub néven futó műintézményben lesz a buli, de sokak számára mindig is meg fog maradni Masknak, vagy esetleg Vibe-nak… Aki ezeket a neveket ismeri, annak nem nagyon kell magyarázni, hogy miért van ott a helye a rendezvényen. Aki pedig esetleg nem lenne olyan szerencsés, hogy valamikor megfordult a klubban, amikor valamelyik fenti név világított a bejárat fölött, annak pedig épp azért kell eljönnie, hogy megtapasztalja, hogy miből maradt ki.

Persze az sem árt, hogyha szereti az ember a hiphop és r&b zenét, mert itt az fog szólni, és nem napjaink beteg és teljesen felfordult értelmében, hanem az igazi klasszikusok tolmácsolásában. Ha a kilencvenes évek zenéi hiányoznak, akkor tudod, hogy hol a helyed péntek este!

Mi: Mask Classic
Hol: Delirium Pub, VII., Kertész utca 33.
Mennyi: 500 HUF