Mask Classic: Dj Quick születésnap a Deliriumban!

Ha mond valamint az a név, hogy Mask, vagy Vibe, akkor két dolog mondható el rólad: egyrészt régen érettségiztél, másrészt a magyar hiphop egy darabja ott él benned, hiszen a legendás Mask klub, amit később Vibe-nak kereszteltek át, a hazai hiphop-szcéna egyik központi helyszíne volt az ezredforduló környékén. Most – Delirium pub néven – újra megnyílt a hely, és egy este erejéig visszatér a legendás falak közé a hiphop, ráadásul születésnapot is ünneplünk, hiszen a legendás hely legendás rezidense, Dj Quick 36 éves lett!

Kertész utca 33. Ez az a cím, ami minden, huszonhárom évnél idősebb hiphophallgatónak beleégett az agyába. Itt volt a Mask, majd később a Vibe nevű szórakozóhely, ahol hol keddenként, hol szerdánként mentek a legendás freestyle estek, szombat esténként pedig a város legjobb r&b-hiphop bulijainak adott helyet a klub. Ez a hangulat jön vissza most csütörtökön, hiszen Dj Quick és Dj Pedro az aranykor legjobb lemezeivel segítségével tesznek róla, hogy mindenki jól érezze magát.

Sajnos a kukoricás-sonkás lepényt már nem készítenek a helyen, ami még most is sokak nyálelválasztását megindítja, ha csak rá gondol, és a hely neve jelenleg Delirium, de az biztos, hogy egy estére visszajön majd a régi hangulat. Ha régen látott emberekkel szeretnél találkozni, akkor itt a helyed, nem máshol. És még a buli is jó lesz!

Mask Classic

Dj Quick születésnap

A lemezek mögött: Dj Quick, Dj Pedro

2009. november 19.

Delírium Music Pub
VII. Kertész u. 33.
http://deliriumpub.hu