Kispál és Borz jubileumi koncert

A DVD-n a 2007-es pécsi 20 éves jubileumi koncertjük teljes anyaga élvezhetõ, így azok, akik ott voltak újra, akik pedig nem voltak most végre átélhetik azt a felejthetetlen élményt, amit ez a fergeteges koncert adott.

A szimplán csak “Koncert” névre keresztelt kiadványon mindenki megtalálja kedvencét, a feledhetetlen szórakozást pedig a csapat fantasztikus elõadásmódja és a tagok rendkívüli humora garantálja.

A DVD-vel minden vásárló kap egy kódot, amivel letölthet magának egy idáig kiadatlan, vadonatúj Kispál és a Borz EP-t, amin négy eddig soha fel nem vett szám található (cím szerint: Többiektől, Alkohol, Űrbe Markoló és Dobog), amelyek természetesen szerepelnek az őszi turné repertoárjában is, tehát a győri Kispál-rajongók is hallhatják majd őket a november 14-i koncerten!

Szintén letölthető a kóddal elérhető microsite-ról a „Többiektől” c. igazi slágergyanús Kispál nóta rendkívül szórakoztató videoklipje is (ami látható lesz a magyar médiában is), valamint Lévai Balázs úti riportfilmje is, amit a 2007-es őszi Kispál turnén készített.

Jegyek kaphatók elővételben a BAHIÁ-ban, a HÍD-ban, és a McDonald’s cd boltban 1900 Ft-ért, valamint a helyszínen a koncert napján 19.00h-tól 2200 Ft-ért.