Koncert garanciával – Rammstein Budapesten

Ha mostanában szóba kerül a Rammstein, akkor jó eséllyel a botrányos klip a téma, vagy pár kivételezett között az egy hónap múlva esedékes bécsi koncert. Mert, persze, a 2009es turnéból mi kimaradtunk, pedig 2005 után már igazán időszerű lett volna, hogy felénk is elnézzenek.

Nos, ami késik, nem múlik. a 2009ben kezdett turné 2010ben folytatódik és ….dobpergés…. 5 év elteltével 2010. március 16án a Rammstein újra bedörömböl hozzánk. A helyszín mi más lehetne, mint a Papp László Aréna?

A Pussy című klippel, a körülötte keletkezett botránnyal a zenekar elérte, hogy az is beszélt róluk, akit addig zenéjük hidegen hagyott. A televíziók bojkottálták a videót és ezzel pontosan azt bizonyították, hogy míg ők simán nélkülözhetők, az internet megkerülhetetlen. Sőt, a bojkottal ők maguk is a klip népszerűsítéséhez járultak hozzá, amit egyetlen hét alatt több mint 20 millió ember nézett meg különféle oldalakon.

A Rammsteintől soha nem állt távol a polgárpukkasztás és mivel koncertjeiken kifejezetten hajtanak rá, hogy minden elképzelhető és elképzelhetetlen hatáselemet bedobjanak, káprázatos pirotechnikai bemutatókkal ejtsék ámulatba a közönséget, így minden alapunk meg van arra, hogy jó kis koncertet jósoljunk március közepére az Arénába.

És, hogy mi az a címben említett garancia? Idézet a koncertről kiadott tájékoztatóból: “A Rammstein 2010-ben folytatja idén elkezdett turnéját és garantálják, hogy a koncertek semmiben sem térnek el majd a 2009-ben látottaktól; kiba***ott nagy show, pirotechnikával, elképesztő látvánnyal és minden egyébbel, amitől egy Rammstein buli a hab a rockzene tortáján.”

szólj hozzá: RAMMSTEIN – PUSSY (uncensored)