Ajánló: Paul Van Dyk @ SYMA Csarnok (2009. 10. 24.)

Paul Van Dyk tagadhatatlanul ott van az élvonalban, ha trance zenéről van szó. Bár igazából elég nehéz az ő stílusát beskatulyázni, mert szívesen merít más stílusokból is, sőt, akár komolyzenével is tud azonosulni (Music Discovery Project 2009 video). A német producer és DJ az utóbbi évekre jellemző módon idén is fellép Budapesten!

Először 2003-ban láttuk a Sziget Fesztiválon, ami akkoriban igen nagy szó volt, mert elég ismeretlennek számított a trance itthon. Aztán 2006-ban a Syma Csarnokban átéltem egy olyan szettet tőle, ami azóta is az all-time TOP5-ben van. Rá egy évre tettem egy kísérletet ugyanott (Syma Csarnok, 2007), hátha lehet überelni. Nem lehetett. Ettől függetlenül zeneileg nagyon rendben volt az az este is. Aztán ugyanabban az évben decemberben Berlinbe repültünk, hogy kompenzáljuk az itteni malőrt. Jó buli volt!

Ilyen előzmények után nagy várakozással tekintek a most következő budapesti fellépésére. Jobban belegondolva, ő az egyike a kevés DJ-k közül, akit hiába láttam már jópárszor, még mindig szívesen megyek el a bulijára, sokadik alkalommal is.
Szeptember 11-én délben indult az elővételes jegyértékesítés az interneten, a deadcode oldalán. Az első 500 db online vásárolt jegy akciósnak számít, mert bár 4990 Ft-ba kerülnek, de egy ilyennel 2 ember mehet be! Fél óra alatt elkelt az első 500 jegy…

Nyereményjáték keretében 5db belépőt és egy páros VIP jegyet lehet nyerni. Ehhez mindössze egy kérdésre kell válaszolni a deadcode oldalán. Továbbá frissült a flyer is a végleges verzióra, és már nagy méretben is elérhető.

  • Időpont: 2009. október 24.
  • Helyszín: SYMA Csarnok, Budapest, XIV. kerület, Dózsa György út 1.
  • Fellépők: Paul Van Dyk (D), Sterbinszky, Kühl, Poleposition, Hot X.
  • Belépő: elővételben: 4990 Ft (2 fő részére, első 500 db), 3500 Ft (következő 2000 db), ezeken felül 4500 Ft. A rendezvény napján és a helyszínen: 5500 Ft.
  • További infók: deadcode.hu