AKPH Est – vendég a Bloose Broavaz

Az AKPH estek a Dürer kertben mindig is nagy közérdeklődésre tarthattak
számot, hiszen a hazai underground hiphop egyik legmarkánsabb csapata,
az Akkezdet Phiai hívják meg barátaikat hónapról hónapra. Az új szezon
második buliján a győri Bloose Broavaz kompánia érkezik a bűnös
fővárosba, így szinte biztos, hogy egy kemény estének nézünk elébe. 

Október utolsó péntekén újra a hiphopé a főszerep a fővárosi Dürer kertben, hiszen újabb állomásához érkezik az Akkezdet Phiai által gründolt AKPH est-sorozat. Ezúttal Győrből érkezik a vendégsereg, és esetükben tényleg lehet használni a sereg szót, hiszen nem kevesen jönnek. A Bloose Broavaz kollektíva elég széles spektrumát öleli fel a hazai hiphopnak. Nem rövid a lista, kik érkeznek: Deego, Tibbah, Cof, Bigmek, Bom és Dipa a DSP-ből, Phat, Siska Finuccsi, T-Kyd, Frog vagy éppen San. Vannak néhányan, mi?

Természetesen a lemezek mögött is lesznek emberek, nem csak a mikrofonok mögött. Az este zenefelelősei Frequent, Saiid, Amgee és Kwest. Az este tízkor kezdődő rendezvényre a belépő szokás szerint nem verdesi a plafont, mindösszesen 700 rénes magyar királyi forint. Viszont van egy fontos szabály: csak 16 éven felülieket engednek be a Dürer kertbe aznap este! Fiatalabbak ne is próbálkozzanak, különben is haza kell érni már tízre, nem?

Tehát, lássuk a legfontosabbakat: Dürer kert, 2009.október 30., péntek. Belépő 700 forint, fellép a Bloose Broavaz brigád, az AKPH Est keretében. Kihagytam valamit? Ja igen: lányok, nem kell sok ruha, úgyis meleg lesz a koncertteremben!