Hardcore Szigetkór

Tegye fel a kezét az (ha még bírja) akinek legalább egy kicsit fáj a torka! Ez a minimum egy ilyen hét után, még ha nem is toltad meg annyira. Pláne, hogy a számtalan elfogyasztott hideg fröccs, meg a leizzadás, aztán szaladgálás, és a soha nem eleget alvás, megteszi a hatását. De attól még szeretjük.

Bár én nem vagyok annyira hardcore, hogy pesti lakos létemre kint is aludjak, azért megviselte kis szervezetemet ez a pár nap. Pedig ittam én a pálinkát, mert az minden ellen véd, gondoltam, de most így utána csak kötelező a betegszabi. És van így ezzel pár ismerősöm. A valaki által csak I5L4ND vírusnak keresztelt járvány, gonoszabb, mint a tavalyi. Akkor csak takonykórosodtunk egyből. Ez most meg úgy indul hogy elmegy a hangod, nem tudsz aludni pedig iszonyú fáradt vagy, aztán már szortyogsz is, és rád  tör a narkolepszia. Leginkább a kimerültség az oka mindennek. Amire rátesz az a rengeteg ordibálás, mert “jajj de jó a konceeert“, vagy “miiit mondasz neeem hallak, írj sms-t“! És pörögsz valami zenére ezerrel, leizzadod magadról a pólódat is, aztán jól kiszaladsz a rétre, az meg már fel se tűnik, hogy már nem 30 fok van, hanem 20. Közben persze nem eszel rendesen, mert időd sincs rá, vagy már viseletes a pocid. Amit megeszel azt meg egyből leugrálod, kirohangálod, esetleg máshogy adod ki. De mindenképp. Én szerintem legalább 3 kilót fogytam, minden nacim lóg rajtam. Jöhet a nagyi erőlevese meg a 6 rántott hús.

A dokim konkrétan rám nézett: “Hát magával meg mi történt, hol járt?“, mondom: “Sziget“. Akkor 1 hétig a munkahely közelébe se menjen, ki tudja miket szedett össze. Szép. Tegnap ültünk hárman, megfáradtan a sarki kocsmában, kikértünk 2 teát meg egy limonádét, a pultos lány kérdi: “Ez most komoly?” Mire egyikünk úgy elkezdett köhögni, hogy megértett mindent. És ott van még az a rengeteg rejtélyes sérülés, meg lila folt. Eszetlenül pogóztál, megtapostak, rád-dudorogtak, akármi, akkor úgyse vetted észre, amikor keletkezett. Nekem is van egy a bal vállamon, hihetetlen színekben játszik már, és nagyon fáj. Nem emlékszem hol szereztem, de a közepén kezd kirajzolódni valami minta, lehet az adja a megfejtést. Remélem nem egy angol harapott meg, mert akkor sertés influenza gyanús lehetek. Ki tudja. Viszont idén a térdsérülés volt a menő, a legtöbben olyat szereztek. Meg is lett beszélve, hogy bizony hihetetlen, hogy tönkre vágjuk magunkat, és még fizetünk is érte. Minden évben ugyanez. De jajj kit érdekel, azért vagyunk ott, mert imádjuk. És igazság szerint úgy hiányzik, hogy tegnap este itthon, betegen elkezdtem valami George Michael nótára ugrálni a szoba közepén…pont mint néhány napja a Magic-ben. És Te, hogy vagy?