Teli lesz a város kamionosokkal és kurvákkal!

Ismét itt van az ideje egy jó kis beöltözős bulinak! Bár nincsen farsang, a Kamionosok És Kurvák alkalmából nyugodtan tedd az arcodra a harcsabajuszt, meg a testedre a miniszoknyát, és irány a Rio augusztus 21-én!

A képlet nagyon egyszerű. Odamész szépen péntek este a Rioba, ami átalakul eurodiszkóból kamionos buliba. És kurvásba is, ha úgy tetszik. De persze öltözz be, mert jól jársz, még a 2000 Ft-os belépőt se kell kifizetned. A móka pedig garantálva. Olyannyira, hogy az előző bulira annyian igyekeztek a Merlinbe, hogy rengetegen be se fértek. Így aztán teli lett Pest mindenféle kockásingesekkel meg csúnyán kifestett neccharisnyásokkal. A szomszéd nénik pedig botrányoztak is rendesen ezeken a mai fiatalokon.

A szervezők csak az óvszer és a tachograph meglétét  tették (viccből, vagy komolyan) kötelezővé, a többi kellék már rád van bízva. Viszont minimum 3 ismertető jegy legyen rajtad, hogy igazinak tűnj, ne csak kamu kamionosnak. Lesz mindenféle szkanderverseny, meg go-go tánc, ahogy azt illik az útmenti kocsmákban. Bár a hely elég nagy, tutira beférsz, ha regisztrálsz gyorsan a rendezvény Facebook oldalán. Akkor tehát tapossunk a gázba, és irány az országút. Meg az éjszaka!