Helyszínváltozás! Madonna – Sticky&Sweet Tour live in Budapest

Friss! Újra nincs fix helyszíne a koncertnek, mert a Puskás Ferencben mégis inkább egy focicsapat edzene. A saga fejleményeiről folyamatosan tájékoztatunk titeket!

A Live Nation Hungary Kft., a budapesti Madonna koncert szervezője ezúton tájékoztatja a közönséget, hogy az augusztus 22-i koncert dátumára a Puskás Ferenc Stadionban tervezett futballmérkőzés elmarad,
így lehetőség adódott, hogy a rendezvény az eredetileg meghirdetett Kincsem Park helyett a “Népstadionban” kerüljön megrendezésre, amely a közönség számára szintén jól ismert helyszín. A koncertre megváltott jegyek az új helyszínre is érvényesek!

A Gold és a Silver állójegyeket nem érinti a változás, szektoruk elhelyezkedése a színpadhoz képest azonos az eredeti tervvel, a koncert napján figyeljék a helyszíni Gold illetve Silver jelzéseket.

A Bronz jegytulajdonosok a stadion lelátóin kapnak elhelyezést, így közelebb kerülnek a színpadhoz és a lelátó emelkedése miatt jobb rálátásuk lesz a produkcióra, a koncert napján figyeljék a helyszíni Bronz jelzéseket.
A VIP jegytulajdonosok számára biztosított szolgáltatások azonosak lesznek az eredeti tervvel, jegyvásárláskor megadott elérhetőségükön külön személyes értesítést kapnak pontos ülőhelyükről és a parkolási lehetőségről. Az eredeti ülőjegyek tulajdonosai – ahogy a Kincsem Parkban is – a színpaddal szembeni szektorokban kerülnek elhelyezésre.
Pontos ülőhelyüket az új helyszínre vagy a Ticketpro központi jegyirodában (VII. Károly krt. 9.) július 31. és augusztus 19. között tudják a meglévő jegyükre megkapni vagy ha nem áll módjukban előzetesen intézni, akkor a koncert napján, a helyszínen. A Puskás Ferenc Stadion maximális kapacitását kihasználva jegyek továbbra is kaphatók lesznek, s új ülőjegyek is forgalomba kerülnek július 31-től a Ticketpro országos jegyhálózatában.