Ingyenes PASO koncert a Szent István Parkban!

Unalmamban olvasgattam a XIII. kerületi Hírnök című helyi lapot valamelyik nap, amikor megütötte szemem egy cikk: ingyenes koncertek a Szent István parkban. Nocsak, történik valami a kerületben? Átfutottam, hátha lesz valami olyan fellépő, aki érdekelhetne, és nocsak, kiket látok? Hát a Pannonia Allstars Ska Orchestra-t! Címszavakban: PASO, Szent István park, július 26., ingyenes!

Igen, jól olvastad. Pannonia Allstars Ska Orchestra, ingyenes koncerten, Budapest egyik legszebb, legnyugodtabb közparkjában. A nyugodt polgári környéket a ska és reggae hamisítatlan ütemei fogják felborítani ezen a csöndes vasárnapon, a környéken lakók valószínűleg viszonylag kevés örömére, de ezt a pár órás hangulatot el lehet viselni két hetente egyszer, úgy hiszem.

Akár a színpad előtt, akár a park bármelyik, nyugodtabb részében, akár a környező kávézók, cukrászdák teraszán kiválóan lehet majd követni a koncertet, ki-ki vérmérséklete szerint. Én, ha nem is az első sorban, de biztosan a parkban leszek megtalálható. Mert mondanom sem kell, hogy ez egy kötelező program!

Tehát amit tudni kell: Szent István park, Budapest. Megközelíthető a Jászai Mari térről bármelyik trolibusszal (75-ös vagy 79-es), második megálló (meglepő módon Szent István park a megálló neve). Vagy gyalog ugyanonnan, hiszen kb. 10 perc séta a villamosmegállótól. De a Nyugatitól sem több egy könnyed sétánál, egy sör pont elfogy közben (bár ne felejtsétek, a kerületben nem lehet alkoholt fogyasztani közterületen ÉS este 11 után kapni sem!). A koncert időpontja 19:00, feltételezem nem nagyon fognak csúszni, mert a környéken élők nem nagyon tolerálnák. A ZP-hez hasonlóan itt is vége van 10-kor mindennek. Fontos, hogy ez nem egy partihelyszín, hanem egy közpark, nagyon sokan (köztük gyerekek) fordulnak meg itt nap mint nap, lehetőleg ne úgy viselkedjetek, mintha a Szigeten lennétek. Ott találkozunk!