Nincs pardon! Irie Maffia a ZP-ben

Nem csak a művészek szeretik keretbe foglalni, amit csinálnak, hanem bizony gyakran a rendezvényszervezők is. Így gondolkodhatott a Zöld Pardon szervezője is, aki a hónap végére nem mást, mint az Ire Maffiát hívta meg a ZP színpadára.

A 2005-ben alakult zenekar egyik leghíresebb hazai képviselője a reggae és dancehall stílusoknak. Évek óta állandó résztvevői szinte az összes magyarországi fesztiválnak, legyen az akár nemzetközi, akár hazai célközönség számára szervezett esemény. Emellett természetesen rengeteg egyéb fellépésük is van, aminek sorába kitűnően illeszkedni fog ez a szombat, július 25-e a Zöld pardonban. És nem a soundsystem teszi a talpalávalót (pedig az sem rossz!), hanem a teljes brigád maga.

Az isteni Sena hangja olyan elementális erővel fogja betölteni a rendelkezésére álló teret, hogy még az A38 állóhajóról is átjönnek azok, akik valamilyen hiba folytán odamentek volna szórakozni. MC Columbo késéles ragga szövegelése pedig leszedi azt a néhány fennmaradó bugyit is a közönség hölgytagjairól, akik esetleg nem dobták volna már oda az első szám alatt a zenekar random férfitagjának. Busa Pista pedig ott lesz. Neki nem kell semmi különlegeset csinálnia, hogy emlékezetes maradjon az előadás, ő maga egy különlegesség.

Ha az időjárás is engedi, felejthetetlen estében lehet része azoknak, akik ellátogatnak a Zöld pardonban ezen a szombaton. Reméljük, abban a két órában, amikor az Irie Maffia a színpadon lesz, nem öntik a fejünkre a dézsát. De ha mégis, hát egyefene, a koncert így is állat lesz!

2009. július 25. | Zöld Pardon, Budapest | belépő: 300 forint