Húzónevek a Hegyalja harmadik napján is

A fesztiválszervezők idén tényleg kitettek magukért, ugyanis ma ismét erős lesz a zenei felhozatal a Hegyalja Fesztiválon. A fellépők között van (csak, hogy pár együttest soroljak) a Faithless, Kowalsky, Péterfi Bori, Zagar, Supernem, Alvinék, Quimby. Így mindenki, de főleg a rendezők méltán várhatják, hogy ma teltházas lesz a Hegyalja Fesztivál.

Nem is értem miért pont a harmadik és nem az utolsó napra rakták a legjobb együtteseket. Ennek mondjuk én csak örülök, mert sajnos az utolsó, szombati napot ki kell hagynom. De ma nagy buli lesz az tuti, mert többek között itt lesz Faithless, aki dj set-tel nyomja. Tegnap tudtam meg mit is jelent a dj set-es fellépés. A háromállomásos turnéjára egyedülálló produkcióval állt elő az angol banda. Kíváncsian várom a végét…

A nagyszínpad repertoárja sorrendben a következő: The Idoru, akiket még soha nem hallottam, de ígérem, hogy elmegyek és beszámolok arról, hogy milyenek voltak. Alvinék sem hiányozhatnak a kissé rockosra titulált Hegyaljáról, utánuk viszont a számomra érdekesebb és jobban szeretett zenekar lép fel, a Kowalsky Meg A Vega. Úgy gondolom ma a nagyszínpadhoz veszek helyjegyet, mert sötétedéskor a Quimby lesz a porondon, hogy megtomboltassa a nagyérdeműt. Aztán egy órás szünet, mialatt én gyorsan átfutok Jamie Winchester koncertre, mert nálam az alap, ha valahol fellép és fizikailag megoldható, akkor ott vagyok.

Aztán este, mikor már a csillagok is normálisan látszanak, meg persze a nagyszínpad fényei is, jön a Faithless.

Sokak kedvence (csak az enyém nem) Péterfy Bori is ellátogat a mai nap Tokajba. Ha nem leszek offline, akkor talán meghallgatom őt.

Nekem talán ez a koncertmennyiség elég is lesz, meg ugye nem tudok több helyen lenni egyszerre sem. Akinek nem, az kedvére válogathat a fellépők közül a programfüzetben és a fesztivál honlapján.