Summer All Stars Disco Parade: a BombTheJazz újra hajóra száll

Nyár van, de Suhaid és a BombTheJazz brigád nem pihen! Egy olyan könnyed nyáresti rendezvényt hoztak tető alá, amin mindenki megtalálhatja a maga számára tökéletes zenei kínálatot, hiszen a budapesti underground minden szeglete képviselve lesz a neves lemezlovászok által. És ha ez volna elég, nem más érkezik, mint a cratediggin’ keresztes lovagja, az angol Dj Format is. Ha jót akarsz, hajót látogatsz!

A vakációját töltő BombTheJazz klub július 17-én összetereli a városban rekedt tehetséges lemezlovasokat, hogy a városban rekedt remek közönséget magas szinvonalon szórakoztassa. Senki ne reménykedjen öncélú művészi teljesítményekben, a tehetséges DJ-k minden egyebet félretéve versengenek félórákba sűrített műsoraikkal a közönség kegyeiért, akik ezt tánccal, kiabálással és integetéssel jutalmazzák. Az est fénypontja a BTJ egyik legnagyobb kedvence és visszatérője, a londoni DJ Format, az eredeti európai B-Boy, aki olyan kislemezeket játszik, amilyeneket más nem, viszont szemtelenül jók. Mindenkit szeretettel várunk, aki nem veti meg a diszkózene csodálatos világát!

BombTheJazz & Tisztelet Társasága bemutatja:

Summer All Stars Disco Parade
Félórás DJ szettek feszes egymásutánban

2009. július 17. péntek @ A38 terasz 

Fellépnek:
DJ FORMAT (UK)
, Bodoo, Cadik, Crimson, DJ Holwan, Johnny Drama, Jumo Daddy, Keyser, Kanada Káosz, , Splatter, Suhaid, Waxman, Vázsonyi J. (sax)
Vetítés: Kiégő Izzók

belépő: 1000 Ft, amiből 500 Ft lefogyasztható