A ska legjobbjai a ZP-ben: a PASO most hétfőn

PASO. A hazai ska-közeg egyik legtöbbet elért, és legtöbbre hivatott szereplőiről beszélünk, akik több éves karrierjük során nem egyszer bizonyították már, hogy rászolgáltak a közönség szeretetére. Ennek újabb tanúbizonyságát e hónap hatodik napján, holnap tehetik a Zöld pardon színpadán, ahova nyári rendes koncertjükre érkeznek.

A Zöld pardon júliusi programja is elég erős lett, mondhatni már-már a szokásos. A hónapot Kezdve rögtön bejegyzésünk tárgyával, a Pannonia Allstars Ska Orchestra koncerttel. A ska stílus koronázatlan királyai, a hatodik születésnapjukat nemrégen ünneplő csapat július hatodikán lép fel a ZP színpadára, hogy megőrjítsék a közönséget.

A Zöld pardon mostanában felhívta magára néhány intézkedésével a figyelmet, de bízunk benne, hogy hamarosan ismét csak a zenéé lesz a főszerep, és azzal nem is lesz gond, amíg ilyen zenekarok lépnek fel, mint a PASO. Már csak azért sem, mert ha ők lépnek fel, sok lesz a hölgy, és ha sok lesz a hölgy, sok lesz a tánc, és sok lesz a lehetőség, drága uraim! 300 forintért a hülyének is megéri, hát még nekünk!

2009. július 6. | Zöld Pardon, Budapest | belépő: 300 forint