Világsztárokkal erősít a Balaton Music Wave

Világsztárok, Balaton-part és büdöscsuka bajnokság – mindez a Balaton Music Wave fesztiválon július 9-10-11-én a Zánkai Ifjúsági Centrumban, amit már jól ismerhet a fesztiváljáró közönség. Azaz újra napfény, strand, buli, bikinis csajok, bulis pasik és élőzene!

A nyitónapon pedig az európai Tarantino-bulik egyik legnevesebb, rendszeres vendége, az orosz Papamobile izzítja be a táncizmokat. Pénteken a metalcore-harcosokól álló, osztrák The Sorrow szántja fel a színpadot, akik a Nova Rock, a Wacken és a Rock Hard fesztiválok között hazánkat is útba ejtik. Ugyancsak pénteken Joe Satriani, gitárlegenda egyik legkedvesebb tanítványa, a californiai születésű Geoff Tyson csap a húrok közé. A szombati nap sztárfellépője pedig a szimfonikus metal iazi nagyágyúja, a holland Epica lesz. A csapat negyon kedvelheti a magyarokat, hiszen az új dupla koncertalbumuk, a The Classical Conspiracy a tavalyi miskolci, nagyzenekarral kiegészült koncert anyagát tartalmazza.

A három nap alatt 70 zenekar veszi birtokba a hajdani úttörőtábort, és felvonul a rock, a metal és a világzene hazai élvonala. A Nagyszínpadon lesz Tankcsapda, Hooligans, Magna Cum Laude, Subscribe, Road és a Depresszió, a Rockszínpadon Bridge To Solace, Blind Myself, Pokolgép, Prosectura, The Idoru, Neck Sprain, Kaukázus, Takáts Eszter & a GumiZsuzsi és a Rómeó Vérzik. Ugyanakkor a Balaton Music Wave nem csak egy szimpla rockfesztivál. A Világzenei Színpadon olyan előadók muzsikálnak, mint a Korai Öröm, a Napra, a Maszkura és a Tücsökraj, az Úzgin Üver, a Testi Egyenleg, a Club Era és a Vágtázó Csodaszarvas.

Napközben ingyenes strandolási lehetőség, esténként pedig Táncdalfesztivál és Vízimozi a Balaton-parton. A legeszementebb ötlet pedig az I. Országos Büdöscsuka Bajnokság lesz, amelynek során a legzordabb kipárolgású lábbeli tulajdonosa egy többszázezres nyereménnyel lesz gazdagabb.

És ami nem mellékes: a Balaton Music Wave egy igazán olcsó nyári nagyfesztivál. A napijegy elővételben mindössze 3900 forint.

További információk: www.balatonmusicwave.hu

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Jáksó csukát temetett – Hamarosan kezdődik a Balaton Music Wave Fes... Már csak néhány nap és kezdetét veszi az őrület. Jáksó Laci a Depresszió frontemberével, Halász Ferivel csukát temetett Zánkán. Sütött a nap, meleg volt a víz, Laci szemei pedig kocsányon lógtak. Szép lányok, kellemes környezet, július 9-től pedig ro...
Volt egyszer egy fesztivál… Balaton Music Wave Idén nincsen Balatone fesztivál… Pedig szerettem volna, mert csak jót hallottam róla. Viszont lesz Balaton Music Wave, „ez is jó lesz” gondoltunk és kedden meg is született az elhatározás ebédidőben: csütörtök, péntek szabi, aztán „zúzás lefelé”. ...
Percről percre a Balaton Music Wave-en! Ezekben a napokban nem csak Zamárdiban szórakozhat az, aki a Balaton partján akar fesztiválozni: Zánkán, mindenki Zánkáján is most zajlik a Balaton Music Wave fesztivál! Jó szokásunkhoz híven ott is jelen vagyunk, onnan is szállítjuk nektek a legfris...