Zöld Pardon júliusi program

Tehát ZP, július. Erős hónapnak nézünk elébe, az első hétvége rögtön egy Sub Bass MonsterKistehén TánczenekarKaukázus kombóval támad, amit nehéz lesz túlélni a rajongó tinilányoknak. De ha sikerül, akkor hétfőn biztos végük, hiszen a hazai reggae-dancehall-ska élőzene egyik zászlóshajója, a Pannonia Allstars Ska Orchstra lép a világot jelentő 11. kerületi deszkákra.

Szerdán, naptár szerint nyolcadikán A ZENEKAR, a Pál Utcai Fiúk szórakoztatja a műértő közönséget,  akik után Party Ben érkezik egyenesen az Egyesült Királyságból, legendás Mashup dj-szettjével. 11-én pedig az óceánon túl nagyobb ismeretségnek örvendő The Moog teszi tiszteletét a ZP-ben.

15-én, ami egy szerdai nap, Péterfy Bori érkezik az ő Love Band-jével, hogy elkápráztasson mindenkit, aki aznap este arra jár. Másnap pedig a magyar pop Shaggy-je, Copy Con koptatja a deszkákat.

A klasszik rock szerelmesei inkább a hónap második felében járjanak a ZP környékén, hiszen ekkor (21-én konkrétan) lép fel a kőbányai isten, Deák Bill Gyula himself,  22-én pedig a Quimby. De ha ez sem elég, Tátrai Titusz legendás zenekara, a Magyar Atom is fellép a Zöld Pardonban 23-án.

Nézzük, kiket érdemes még megemlíteni: 25-én Irie Maffia, 26-án 30Y, 28-án Szasza Sex Action-je lép fel, és talán még Zana Gangsta Zoltán is beül a dobok mögé. 29-én Csík Zenekar Lovasi Andrással karöltve, és másnap az év fellépése, az Open Stage-Székelylend koncert!A hónapot pedig a rockabilly haza istenei, a Mystery Gang zárja!

A Zöld Pardon júliusi programja:

július 01: Zagar
július 02: KFT
július 03: Sub Bass Monster
július 04: Kistehén Tánczenekar
július 05: Kaukázus
július 06: Pannonia Allstars Ska Orchestra
július 07: Neck Sprain
július 08: Pál Utcai Fiúk, utána Party Ben (UK)
július 09: Magna Cum Laude
július 10: Jamie Winchester
július 11: The Moog
július 12: Alvin és a Mókusok
július 13: Bëlga
július 14: Guilty Parties (RATM tribute)
július 15: Péterfy Bori & Love Band
július 16: Copy Con
július 17: Cozombolis
július 18: J.D. Isolated – Joy Division Live
július 19: Depresszió
július 20: Vad Fruttik (előzenekar: Nills – 19:30-tól)
július 21: Deák Bill Gyula
július 22: QUIMBY
július 23: Magyar Atom
július 24: Gangsta Zolee és a Kartel
július 25: Irie Maffia
július 26: 30Y
július 27: Colorstar
július 28: Sex Action
július 29: Csík Zenekar és Lovasi András
július 30: Open Stage-Székelylend
július 31: Mystery Gang