Indulj Te is a beatbox világbajnokságon!

Csak annyi a dolgod, hogy készíts a kameráddal egy felvételt arról, ahogy beatboxolsz, és töltsd fel a YouTube-ra. Fontos, hogy kreatív legyen, amit bemutatsz, hiszen nem kevesebb múlhat a teljesítményeden, mint egy szabadkártya a május 28. és június elseje között megrendezendő beatbox világbajnokságra!

A videót a saját YouTube csatornádra kell feltöltened, és ha ez megtörtént, akkor nincs más dolgod, mint beállítani response-ként, erre a videóra. Minderre április 29-ig van lehetőséged, a határidő lejárta után beérkezett videókat a zsűri már nem veszi figyelembe.

És hogy kikből áll a zsűri? Nem kispályásokból, az biztos! Egyrészről itt van természetesen Bee Low, valamint Kid Lucky az Egyesült államokból, és a belgák géppuskaszájú beatboxere, Roxorloops is. Ők döntik majd el, hogy ki az a szerencsés, aki megnyeri a szabadkártyát, ezzel az indulás jogát a világ legjobb beatboxerei között.

Vannak persze megkötések a videóval kapcsolatban, amik a következők:

  • jó hang- és képminőség szükséges (telefonnal rögzített felvételek nem játszanak)
  • a videó max. hossza 150 másodperc lehet
  • a felvételen nem látszódhat más, csak te, aki beatboxol
  • a videó elején hangozzék el ez a mondat: “My name is XXX and I want to win the Beatbox Battle Wildcard!”
  • 16 évesnél fiatalabbak nem vehetnek részt a versenyen
  • csak a saját tudásoddal dolgozz, ne szerkeszd meg a felvételt, vagy másold más beatboxerek rutinjait
  • a világon bárki csatlakozhat a versenyhez, amennyiben a fenti feltételeknek megfelel a videója

Mint már írtuk, a legjobb lehetőséget kap a beatbox világbajnokságon való indulásra, de azok sem maradnak nyeremény nélkül, akik a második és ötödik helyek valamelyikén végeznek. A második helyezett egy Beatbox
Battle Merchandise Pack büszke tulajdonosa lesz (sapka, póló, stb.), míg a harmadik,negyedik és ötödik helyen végzők limitált Beatbox Battle pólókat kapnak.

Ugyan már említettük, de fontos mégegyszer megjegyezni, hogy a beküldési határidő 2009. április 29! A zsűri a nyerteseket két nappal később, a munka ünnepén (május 1.) értesítik.

Élesítsétek tehát a kamerát, hiszen itt a soha vissza nem térő lehetőség!