HIP HOP KEMP – idén is!

Ráadásul már nem csak a cseh élvonal igazolta vissza a fellépést (Vladimir 518, Kontrafakt, PIO Squad, Vec + Zverina, Indy & Wich, Moja Reč), hanem bejelentették, hogy az első külföldi előadó is biztossá vált: Ő pedig nem más, mint az angol engergiabomba, a “kicsi a bors, de erős” szigetországi megfeleltetése, Lady Sovereign lesz. Ő az, aki nemcsak az angilai színtéren alkotott maradandót, hanem az óceán túlsó oldalán, az Egyesült Államokban is hozzá bírt szólni a nagyok játékához. És ezt nyugodtan érthetjük szó szerint, hiszen nem más szerződtette le, mint a történelmi jelentőségű Def Jam lemezkiadó, ahova nem más csábította el, mint a kiadó akkor feje, egy bizonyos Shawn Carter (ismertebb nevén Jay-Z).
A nemzeti ünnepünk napján, augusztus huszadikán fellépő “biggest midget in the game” az új albumával, a Jigsaw-val áll a HIP HOP KEMP színpadára, hogy megőrjítse a rajongókat.

Jegyelővételre nem csak Csehországban, hanem már Magyarországon is megnyílt a lehetőség, méghozzá az Eventim/Ticketexpress hálózatában. A jegyárak mint mindig, most is barátságosak, még ezekben a zivataros időkben is. Érdemes sietni, hiszen márciusban juthattok hozzá a legolcsóbban a háromnapos jegyhez, alig 35 euróért! De ha nem bíztok a globális intervebsben, akkor személyesen is megvásárolhatjátok belépőiteket Budapesten az Andrássy út 18. alatt található Ticketexpress jegyirodában, vagy az országban sok városban megtalálható Eventim/Ticketexpress partnerirodákban is.