Franz Ferdinand albumpremier és launch party

Európában először Magyarországon lesz hallható és megvásárolható a legfrissebb Franz Ferdinand-korong, pár nappal már a hivatalos megjelenés előtt, január 23-án a Corvintetőn! A Sziget korábbi kétszeres sztárfellépője több mint három éves szünet után jelentkezik várva várt harmadik, a Domino Records gondozásában megjelenő Tonight: Franz Ferdinand című nagylemezével.

A korábban megrendezett Franz Ferdinand-bemutatókhoz hasonlóan ismét lehetősége lesz a rajongóknak és az érdeklődőknek meghallgatni, sőt akár meg is venni az új albumot. A limitált dupla CD és exkluzív DVD-t is tartalmazó box set mellett természetesen az alapkiadás CD-n és bakeliten is kapható lesz az album, sőt apró, de értékes zenekari relikviákhoz is hozzájuthat, aki a helyszínen megvásárolja a Tonight: Franz Ferdinand-nagylemezt! Levetítik az Ulysses című beharangozó dal klipjét és más, az új albumhoz kapcsolódó videóanyagokat is bemutatnak.

Franz Ferdinand – Ulysses

Figyeld január 19-től a magyar MTV honlapját és nyerj Franz Ferdinand-relikviákat!

A jó hangulatról a Gumipop csapata fog gondoskodni, de ha mégsem tudsz eljönni, rendeld meg az új kiadványokat a Neon Music weboldalán és egészítsd ki a Franz Ferdinand gyűjteményedet a hiányzó darabokkal még időben, most további kedvezményekkel!

Eközben a megújult tagságú – Bébé, Miss Polly Flow, Hó Márton, Hohl Árpád – Hippikiller 2009-es Rockandroll Journalist in Midlife Crisis felvezetője után az MTV-n új videóklippel jelentkező Supernem akrobatikus rockandroll-produkciója várja a nagyterembe érkezőket.

Ezt követően este 11-től a Corvintető hagyományos pénteki, ám hetente mégis más klubja jelentkezik. Ha napjaink elektronikus zenei piacát egy vadul burjánzó dzsungelként fogjuk fel, akkor a Deck Attack egy heti rendszerességgel jelentkező úti beszámoló, valahonnét a rengeteg mélyéről: a közreműködők, ezúttal Cyborg Templar és Ali Bishop a kultúra bozótharcosaiként, megszállottan kutatnak az értékek után.

Mi: Tonight: Franz Ferdinand launch party a Gumipoppal | Hippikiller és Supernem koncert | Deck Attack
Mikor: 2009 január 23, péntek 20.00 | 23.00
Hol: Corvintető, Társalgó Koktélbár | nagyterem
Mennyi: ingyenes | 1200 Ft