Karácsony utáni Cinema Tour

Karácsony után az ember valahogy kötelességének érzi, hogy azonnal bulizzon és elmeneküljön a család elől végre, ez a Cinema Tour dolog egyébként is érdekelt, úgyhogy irány a Trafó!

Előzeneként a Bootsie Quartetet hallhattuk, akik a készülő második lemezükről a Holidays in the Shade-ről játszottak új dalokat. A látványt pedig külön erre az alkalomra Kemuri komponálta, teljes volt az összhang a zene és a vizualitás között. A színházterem jól választott helyszín volt ehhez.

Bootsiék után a szünetben két trailer volt, amelyhez a zenét már a Realistic Crew szolgáltatta, aztán végre jött az élő koncert is. Ez egyben az új lemezük előzetes bemutatója is volt, éppen ezért érkezéskor hozzánk vágtak egy maxi CD-t, amin két új dal, egy új klip és egy élő dal található. A közönség nagy része a lelátón ült eleinte, aztán szép lassan a koncert közepére a színpad elé is keveredtek emberek és megtelt a terem: összességében ütős programot láthattunk, mert a vetített képek teljesen a zenére épültek, ezért a szem és a fül is egyszerre jóllakott.

One thought on “Karácsony utáni Cinema Tour

  1. Mó,az ösztönlány [49] : mó, dzeejsn mindenki kockahasú, max. mindezt eltakarja egy kis réteg zsír. nagykaland :)))))

Comments are closed.