Rewind Special feat. Ctrl Z

Rewind
a város felett – egy jól ismert és mindig izgalmas buli és egy
különleges brit vendégfellépő a főváros közkedvelt szórakozóhelyén, a Corvintetőn.

December 27., szombat 22.00

Ha létezik kurrens, már-már kultikus, évek óta népszerű és izgalmas “márkanév” hazánkban, akkor a Rewind egész biztosan az. A leginkább Palotai és Cadik nevével fémjelzett sorozat évek óta “A” buli a főváros (sőt az ország) elektronikus tánczenei színterén. Ha úgy tetszik, nem csak a kulcsfontosságú party, hanem több is annál, hiszen estéről estére különleges kollaborációkkal, izgalmas live actekkel, hangszeres közreműködőkkel színesített, kísérletező, határokat átlépő, határokat megnyitó rendezvény.

Egyszóval egy füst alatt príma buli és kulturális csemege. Tegyük gyorsan hozzá: ezen az estén egy különleges vendégelőadóval.

S ha még azt is hozzátesszük, hogy mindez a főváros egyik legkülönlegesebb bulihelyén, a néhai Corvin Áruház negyedik emeletén működő, közkedvelt Corvintetőn kerül megrendezésre – ahol mindenkivel összefuthatsz, aki számít –, akkor ez már tulajdonképpen egy alig visszautasítható meghívás táncra.

Az est vendégfellépője egy jól csengő név, a Ctrl Z duó, Dash és Inch Londonból, a brit breakbeat színtér egyik aktuális kedvence. A páros fennállásának ideje alatt vezette már a Mixmag magazin listáját és megkapták a legjobb új produkció, valamint a legjobb új producer díját a Breakspoll Awards díjkiosztón. A Ctrl Z közel 30 kiadványt jegyez és olyanokkal dolgozott együtt, mint Freq Nasty, a Freestylers, Screwface, Tayo, az Autoboots és így tovább.

Dash és Inch DJ-szettjei világszerte sikerbulik, legyen szó Anglia, a kontinentális Európa, az Egyesült Államok vagy Ausztrália klubjairól, vagy éppen a kultikus londoni The Endről, netán a nagy presztízsű Glastonbury Fesztiválról.