Deaf Company @ Mono ElectroniClub

2008. november 1-jén, szombaton új fordulatot vesz a Magyarország (nem csak) nyugati régiójában elhíresült szervezőgárda élete. A soproni érdekeltségű, de immáron budapesti székhellyel is rendelkező Deaf Company büszkén mutatja be az erre az éjszakára tervezett line upját, mely olyan művészeket vonultat fel, mint Reecoba (Buksi Rec./H, Lebensfreude Rec./D), valamint a Deaf Company lemez-artistái.

Reecoba, azaz Igor Do’urden illusztris szereplője a hazai elektronikus zenei életnek, senkinek sem kell őt bemutatni, már csak azért sem, mert az elmúlt hónapokban megegyezésre jutott az egyik legnagyobb német underground kiadóval, a Lebensfreude Records-al, aminek folytán 2008. április 16-án boltokba került legutóbbi EP-je “So Easy” címmel (amelyen a saját számok mellé, a német minimál egyik reprezentatív személyisége, Ruede Hagelstein is elkészítette saját átiratát a címadó nótára). Reecoba az általa alapított Buksi Records után a berlini székhelyű Lebensfreude Records-nál olyan művészek alkotói közösségébe került, mint Allan Fort, Douglas Greed, Gunne, Liebe Ist Cool, Mathias Schaffhäuser, Ruede Hagelstein, Sven Wegner, Sweet’N’Candy, Tigerskin, Vincent Vega, Mark David, vagy Tim Baker. November 1-jén, most először pakolja fel kedvenc minimal-house és minimal-techno lemezeit a fővárosi Mono ElectroniClub-ban.

Az este további résztvevői a Deaf Company dj-k: Streako, andy_age, Detective Kelly, Cár, Bourne, és TomChi is bemutatják lemezestáskáik tartalmát, mellyel a modern elektronikus tánczene minimalista, techno- és electrohangzását, valamint annak páratlan érzelmeit reprezentálják majd. A rendezvény további érdekessége Thomas Bernard – ableton.hu – személye, aki a lemezeit félretéve most vizuális élményekkel tarkítja, gazdagítja majd a vendégek retinafelületét a nyitástól egészen a zárásig, ügyelvén arra, hogy ez az éjszaka több legyen egy szemvillanásnál.

2008. november 1.: Deaf Company @ Mono (1061 Budapest, Ó utca 51)

DJ-k:
Reecoba (aka Igor Do’urden) (Buksi Rec./H, Lebensfreude Rec./D)
Streako (Deaf Company)
Andy_age (Deaf Company)
Detective Kelly (Deaf Company)
Cár (Deaf Company)
Bourne (Deaf Company)
TomChi (Deaf Company)

VJ:
Thomas Bernard

Start: 22.00

Belépő:
600 Ft