A Blast From the Past emlékszik a house-ra

November elsején regressziós hipnózissal csaljuk elő a ’90-es években az agyba lerakódott house zenei élményeket. Tommyboy, Marvin, Palotai és Crimson referál.

“Emlékszem a house-ra, amikor még nem house-nak hívták. Emlékszem rá, amikor a house még tisztelte a house-t. Emlékszem, amikor a house még a house útján járt, amikor soul zene volt és r’n’b. Emlékszem rá, mielőtt az óriás klubok léteztek, amikor még mindenki fejből tudta a refréneket. Emlékszem a house-ra, amikor még voltak előadói, dalszövegírói és karakterei. Emlékszem rá, amikor még nem kellett DJ-nek lenned, hogy benne légy a mozgalomban. Emlékszem a house-ra, amikor még a szeretetről szólt, amikor a house egy spirituális eszme volt.” (Blaze nyomán)

Egyenletes beat-adagolást kínál a Blast From The Past régi klubélményeket előhívó zsúrja. Főszerepben Tommyboy, a hazai house emblematikus alakja, neve lemezbolthoz, kiadóhoz, dzsúzos lemezekhez és egy nagy korszakhoz kötődik. Elválaszthatlanul. A pesti untergrund egymaga, Palotai Zsolt most minden ütemre egy lábdobot illeszt, megmutatja a gyűjteménye jólfésült darabjait is. A macskamancsnyaló Crimson a disco kései leszármazottait rakja patinás sorba, és a tehetséges lemezlovász, Marvin büszkén emeli egekig az chicagoi eufóriát. És Te emlékszel a house-ra?

Fellépők:

Oldskool House Hall: Tommyboy, Palotai, Marvin, Crimson

Morning Café (garage): Double M, Matzuga

Ráadásul este tízig akciós szeszesitalok várják a megjelenteket! Lányoknak 22h-ig ingyenes, 1000 Ft csak a helyszínen! A Merlin klub belépője a Merlin Színház egy-egy előadására 50%-os kedvezményt biztosít! És fordítva!