Envoy és Másfél a Merlinben

Ismerős az Envoy zenekar neve? Nem? Sebaj. Kandech Evelyne neve már biztosan ismerősebben cseng a kedves olvasónak. Az új zenekarával lép fel Evelyne a Merlinben október végén, harmincadikán. De ezt nem egyedül teszik, hiszen a Másfél is fellép aznap este, így egy egész helyre rendezvény kerekedhet ki ebből.

Az Envoy zenekar 2006 elején alakult Budapesten. Az angolszász zenei kultúra, az indie és egyes elektronikus műfajok egyaránt hatást gyakoroltak hangzásvilágára. A csapat dalai effektekben gazdag gitárjátékra, és a férfi-női ének karakteres kettősségére épülnek.

A zenekar 2006 őszén rögzítette hétszámos demófelvételét All That I Have Heard címmel.  Egyik számából remix készült SKC jóvoltából, mely megjelent a WAN2 magazin 2007 májusi számának CD-mellékletén, és beválogatásra került az MR2 – Petőfi Rádió műsorába. A zenekar számai kereskedelmi tévécsatornák műsorainak aláfestő zenéjeként is rendszeresen hallhatók.

2007 során az Envoy aktívan koncertezett, számos jelentős budapesti helyszínen megfordulva (Merlin, Kultiplex, Trafó). Fellépéseit alkalmanként vonós hangszerek (hegedű, cselló) és vetítés (VJ) egészítik ki.

2008-tól az Envoy énekesnője Kandech Evelyne. A zenekar 2008 nyarán promóciós céllal rögzítette Captivate című számát Takács Zoltán producerrel (Heaven Street Seven) és jelenleg első nagylemeze felvételére készül.

Helyszín : Merlin – 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4
Fellépők: Envoy, Másfél
Időpont 2008. október 30., csütörtök 21.00
Belépő: 1000 Ft

Kapcsolódó linkek: