Hyper albumbemutató a Hypnosison

Sokan sok mindent mondtak már Hyperről, mi ezért most nem visszük túlzásba. Október 17-én új albumot hoz mutatóba a Merlinbe.

Breakre pogózni? Az est kiemelt fődízséje a kiskorában gumibogyószörpbe esett Guy Hatfield, vagy ahogy édes anyucikája hítta, “hájper fiam, hájper”. A később DJ Hyper néven elhíresült gyerek a korai breakbeat népszerűsítésében találta meg az igaz utat, az ezredfordulón fogant két válogatás-mixlemezétől máig kéjesen zsizseg minden breaker köldöke. Ez volt a Distinct’ive Records gondozásában kiadott, a szcéna alapvető válogatásainak két fontos darabja, az Y3K – Soundtrack to the Future, majd az Y3K – Deep Progressive Breaks. Egy mozdulattal, ügyesen definiálta a korszak hangzását. Hyper néhány éve bandát alapított prodigy-s cimboráival és metálvillát villantott. Dalai elektróba, néha hiphopba hajlanak, de mindezek felett dominál a bőrdzsekiben feszítő, torzított gitár-riffes, mocskos rock hangzás. Először jár a Hypnosison, és az októberben esedékes második szerzői albumát, a Suicide Tuesday-t prezentálja. A stage divingot reméljük jól bírja…

A bárban bling bling csillogás, hiphop a csajoknak a Memo Records bagázzsal: Ba10, Rocksteady, Frequent. Tánc, pszeudo-koitusz, lazulós ritmusok.


Nyerj Hyper CD-t, jegyet és kupont!

Tantrum Room (breaks):
DJ Hyper (Kilowatt, UK) – “Suicide Tuesday” album bemutató szett
TB Gon, Grasshop, Psure

Bling Bar (hiphop):
Ba10, Frequent, Rocksteady

Kapcsolódó linkek:


2008. október .17., pPéntek
@ Merlin, Budapest

DJ Hyper (Kilowatt, UK) – “Suicide Tuesday” albumbemutató
TB Gon, Grasshop, Psure

Árak, akciók:
Lányoknak 22.00-ig ingyenes!
1500 Ft csak a helyszínen!
A Merlin klub belépője a Merlin Színház egy-egy előadására 50%-os kedvezményt biztosít! És fordítva!

Játékidő//Door times:
21.00-05.00

Helyszín//Location:
Merlin, 1052 Budapest, Gerlóczy u. 4. Megközelíthető a Deák tértől gyalog körülbelül 3 perc alatt.