Kaland megzenésítve… – második felvonás

Lassacskán beindul kishazánkban a fesztiválszezon, melynek júliusi szakaszát idén a BalaTONE zárja. A tavaly debütáló feszt ezévben ugyanott (Úttörőváros, avagy leánykori nevén zánkai Gyermek És Ifjúsági Centrum), majdnem ugyanakkor (júli 24-27.) kerül megrendezésre. Nos, mi is lesz Zánkán 2008-ban?

A szervezők gondoskodtak a zenéről, a sportról, a civil sátrakról, a kajáról/piáról, meg a többi egyéb szükséges fesztiválfeltételről, ami ahhoz kell, hogy frankó 4 napot tölthessetek/sünk el a Balaton(e) partján. A debrecenieket kivéve azt hiszem, a nem odavalósiak sem jártak rosszul a beugrók árával, a balaton-parti helyszín is ideális választás (kiválóan lehet az esti bulit a parton fetrengve kipihenni, meg a 40 fokban a sátrak helyett a vízben (h)ülni), kell ennél több?

A külföldi zenei élet jeles képviselőin (Beatsteaks (GER), Zion Train (ENG), The Real McKenzies (USA) stb) túlmenően ott lesz a hazai zenevilág színe és java (PASO, Zagar, Belga, Kowalsky meg a Vega, Alvin és a mókusok, Jamie Winchester, Tankcsapda …). A jó koncertek tehát garantáltak!

Aki az esti ereszdelahajam után még érez magában erőt, az mehet kerékpáros találkozni (8. kona kerékpáros találkozó), strandfocázni, strandröpizni, kereket cserélni versenykeretek között. De, akinek ez nem volna elég, megkeresheti a quadpályát, vagy wakeboard-ozhat, esetleg nézheti a Fundango Water Jump versenyzőit.

Programokban tehát nincs hiány, emberek, idén is: “kamon, Zankóóó”… 🙂