West Balkán végre valahára…

A múltkor olvastam egy osztrák életmód magazinban, a budapesti éjszakáról… A mondat amivel kezdődött, az egész az volt hogy Budapesten gombamód szaporodnak a szórakozóhelyek, és legalább ilyen gyorsan is tűnnek el, úgyhogy mulatni kell amíg van hol!

Bizony így van ez, de szerencsére van egy ami mindig újranyit a West Balkán. indultunk a Kopaszi-gáttól, követtük a Corvin mozi mögé, aztán egy utcával odébb és egyszercsak csönd lett. A hosszú csöndet várakozás övezte, hiszen ez idő alatt a Kultinak is befellegzett így csak a várakozás maradt, arra hogy nyisson a szabadtéri Chacha, a Mokkacuka vagy az új WB. Igaz ez egyelőre csak egy kert megoldás, de ősztől újra fetrenghetünk a nagyi kanapéján és bámulhatjuk a százéves tapétákat ha minden jól megy 🙂

Eljött az idő! Nyár van végérvényesen és visszavonhatatlanul!

Hepp!!! …hetedikén WB-kert EB-vel!
Nos, bővebben: bőrgolyózás, kert és sör, minden nap hattól!!! Bárhogy is próbáltunk háttal állni, nem tudtuk nem észre venni, hogy mennyien várjátok idén is a WB-kert nyitását. Megint egy szokatlan dologgal teszteljük majd a mulatozós képességeiteket. Gyermekien laza, kerti mászókázás közben, egy fedett hídon ülve kell futballszurkolást színlelnetek, egy nagy, zölden világító téglalap felé fordulva, mindezt úgy hogy a sört nehogy leejtsétek. Az előbbi mondat követelményei valóban teljesíthetőek.
A nyitóbuli hetedikén hétkor lesz.
Cím: GRUND, VIII. Ker. Nagytempom u. Tömő u. Sarok. Nyitva: H-V, 18:00-hajnalig.
(hüjebíróóó)