Riddim Colony – Message of I&I lemezbemutató

Június 12-én első nagylemezét, a Message of I&I-t mutatja be az A38 hajón a már külföldön is egyre népszerűbb hazai reggae különítmény, a Riddim Colony.

Húzós vagy épp elringató roots, önfeledt dancehall, sőt kirobbanó ska és elszállós dub őszinte és komolyan vehető mondanivalóval. Mindez a tíz fiatal, hihetetlen mennyiségű pozitív energiát árasztó kolonista (és a lemezen is szereplő nagyszerű vendégek) fergeteges előadásában.

A banda különleges estével készül az alkalomra, sok vendég és számos meglepetés várható. Este 9-től már pörögnek a lemezjátszón a legjobb reggae muzsikák, majd 10-től itthon egyedülálló jamaikai stílusban igazi mc sztárparádé következik: a Colony zenészei olyan előadók alá fogják nyomni a riddimeket, mint Sena és Columbo (Irie Maffia), KRSA (PASO), Milli Chab (Love Alliance, Kool Runningz), JZA , illetve a kiváló temesvári General Trix. 11-től játszik a Riddim Colony vendégekkel, és egyéb lemezbemutatóhoz méltó különlegességekkel. Az élőzene után két szinten folytatódik a parti: a koncertteremben Selecta Sundancekid mc-kel az oldalán izzítja a hangulatot, fent a tetőteraszon pedig Easy Juggling különkiadás a jól ismert Love Alliance-szel.

A bulira érdemes elővételes, vagy „lemezes” jegyet váltani, ez utóbbival olcsóbban lehet hozzájutni a koronghoz.

Őrületes nyárindító parádé, gigantikus reggaemulatság, és egy különleges ifjú banda első lemeze. FYAH BUN, di RIDDIM a come…

www.riddimcolony.hu
www.myspace.com/riddimcolony

One thought on “Riddim Colony – Message of I&I lemezbemutató

Comments are closed.