csőmellekből a szolfézs

Fogalmam nem volt sokáig, hogy Samantha Fox kinyitotta a száját! Ráadásul énekelt? Aztakurva. Emlékeimben nekem csak az él, ahogy széles szájjal lemosolyog a poszterekről, pont, mintha a jó édes anyukája kizárólag erre képezte volna ki. Aki tehetséges, mint “Big She” Molnár Anikó, s rá emiatt nem is érdemes haragudni!

Egy volt ő a kamionosok és a kiskamaszok vágyálmai között. Anno, mikor itt a fal mögött a Playboy egy-egy száma igazi kincsnek tűnt, és tényleg a kutya se gondolta volna, hogy a testi adottságán kívül lehet bármi értéke, a hús mellett egy hang, melyre az akkori fiatalok a maguk korszakalkotó módján, de cseppet sem szerényen, akár hajnalig pörögnek.

De hála a Jam Pub “Világsztárok a Jam-ben!!!” sorozatának, eljött a lehetőség a hiányzó leckét pótolni! A papírforma szerint a retró koncert este 10-kor kezdődik, előtte vágyfokozó vizespóló verseny, utána BKV sztrájk, izlése szerint tehát van mindenkinek mire verni, a tamtamot ha tetszik, ha meg nem, nyomás a péntekre rápihenni, mint a legtöbb tisztességes dolgozó, és azokat a híres melleket csak álmainkban megidézni, megcsöcsörészni, mert a zene valójában annyira semmilyen, hogy azt csak szavak nélkül tudnám leírni…