Ajánló: Leon Bolier @ Tabu Lounge (2008. 04. 18.)

Tavaly ősszel már járt Magyarországon, akkor kicsit sajnáltam, hogy kihagytam. Ezúttal viszont fix programom van jövő hét péntek estére. 😉 A Tabu többször bizonyította, hogy kellemes helyszín az ilyen buliknak, örültem is, hogy ide lett szervezve.

A Sound Of Cream partysorozat keretein belül érkezik hozzánk a holland trance mágus, akinek a zenéit többek közt Tiesto, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Marco V, Marcel Woods, Above & Beyond is játsszák. Legújabban megjelent száma az Ocean Drive Boulevard, ami egy tipikus Bolier-szerzemény, a lüktető mélyekkel, és érdekes dallamokkal (a kiállásban gitárral!).

DJ pályafutása is felfelé ível, idei “beosztását” nézve látszik, hogy erősen fogynak a szabad hétvégéi. Rengeteg további infó fellelhető róla saját honlapján, a discogs.com-on és myspace oldalán (itt meg lehet hallgatni jópár zenéjét is).

Rajta kívül fellépnek még Tebron és Antoos is, akikben nagy eséllyel most sem kell majd csalódnunk, a múltkori Cliff Coenraad bulin is eszméletlen hangulatot teremtettek.
Tehát, jövő péntek este találkozunk a Tabuban! Addig is olvassátok (és írjátok tele) a buli fórumtopikját.

Az első 400 vendég ajándék “Sound of Cream” mix CD-t kap!
Belépő: hölgyeknek éjfélig INGYENES, utána 1000 Ft, uraknak 1500 Ft