Balaton Sound után szabadon

Vége lett, szép volt, jó volt, köszönjünk, ennyi. Jövőre ugyanott; hozzon magával mindenki még egy embert.

Na de kicsit bővebben. Lemaradtam a vasárnapi élménybeszámolóval, bár ezt már sokan leírták helyettem. A PASO cáfolhatatlanul hazánk egyik legjobb ska zenekara, nem véletlenül voltak Nagyszínpadon, a fesztivál csúcspontja előtt, a Beastie Boys fellépését megelőzően. A Beastie Boys meg nem véletlenül volt a fesztivál csúcspontja, már csak azt nézve is, hogy mennyi rengeteg sok embert vonzott oda. Az én elvárásaimnak nem teljes mértékben feleltek meg, meg úgy általában nem a legjobb formájukat mutatták szerintem, de hát azért mégiscsak itt voltak.

A fesztiválról úgy általában szeretnék pár olyan dolgot megemlíteni, amiről úgy gondolom, hogy megér pár szót. Először is maga a szervezés, a meghirdetése, és úgy általában a reklámozása nagyon jól sikerült; első alkalommal megrendezett fesztivál volt, és több mint 30.000 ember látogatott ki. Aztán van még olyan kis finomság, hogy wc. Kívülről rendes kis toi toioknak néztek ki, aztán bementél, volt benne piszoár rész is, meg kezet is tudtál mosni, és ami a legjobb, hogy világítás is volt benne. De volt olyan vizesblokk rész, ahol rendes kerámiából készült wc ülőkék, meg kézmosó csapok voltak, és ilyesmi. A következő dolog, a színpadok, teraszok vizuális megjelenése. Tehát nem egy nagy sörsátorban egy nagy deszkarengeteg fém fázon, hanem szépen megépített dolgok voltak itt, mindenféle csilli villi lámpával, és ilyesmivel. A led-es óriáskijelzők is nagyon jól néztek ki. Vizuális orgazmus. Azt vettem észre, hogy nem csak a fesztivál résztvevői, a közönség érezte jól magát, hanem a fellépőkben is valami különös dolog dolgozott. Talán az lehetett, hogy a helyszín hatott meg mindenkit; tényleg órisái élmény a Balaton partján egy ilyen nagyságú és színvonalú rendezvényen résztvenni.

Biztos, hogy jövőre is megyek, és itt vannak a fényképek, amiket megígértem, bár nem olyan jó minőségűek, mint gondoltam.

5 thoughts on “Balaton Sound után szabadon

  1. öreg

    Azért a toitoiok estefelé már elég használhatatlanok voltak, köszönhetően a wc deszka felhajtás fogalmát nem ismerő embereknek.

  2. öreg, jha ez igaz, de hát az nem a szervezők hibája 🙂

Comments are closed.