Fesztiválbérletek

Fesztbloggerinák és fesztbloggerek, szevasztok!

Amint azt már megírtuk, a djuice jóvoltából lehetőségünk van bérleteket vásárolni az alábbi fesztiválokra, helyszínekre és időpontokra:
Hegyalja Fesztivál – Tokaj-Rakamaz – július 11-15.
Balatone Fesztivál – Zánka – július 18-22.
EFOTT – Debrecen-Vekeri tó – július 24-29.
Sziget Fesztivál – Budapest – augusztus 8-15.

Ha még nem válaszoltatok a körlevélre, nincs más dolgotok, mint elküldeni nekünk, hogy melyik rendezvényre látogatnátok el és az eddigieknek megfelelően az írásaitokat belépőkkel honoráljuk.

Egy szerzőnek maximum két rendezvényre tudunk jegyet biztosítani. Legyetek szívesek, azt is jelezzétek, hogy a két fesztivál közül melyiket részesítitek előnyben a másikkal szemben – igen, előfordulhat, hogy személyenként csak egy belépőt tudunk biztosítani: meggyőződésünk, hogy minél változatosabb a fesztblog, annál sokszínűbb.

Így, aki már elküldte az igényeit, legyen olyan kedves, fentiek szellemében tegye meg újra, ugyanoda címezve a levelét.

Mi alapján fogunk dönteni? Az elmúlt évek szerzőnkénti aktivitásán, valamint a bejegyzések minőségén kívül a saját blogotok színvonalát, látogatottságát, népszerűségét, stb. kívánjuk figyelembe venni.

Emiatt azt is kérjük, hogy küldjétek el azoknak a blogjaitok címét.

Utolsó feltétel: aki még nem tette meg, regisztráljon a day.hu oldalra, lépjen be a Fesztivál csoportba, írjon a gépháznak, hogy megkapja a jogosultságot a csoporthoz csatolt események beküldésére és amiről ide írni szándékszik, azt szépen eseményként töltse fel oda

No, most aztán lehet picsogni;]…