Cámpájstájt!

Ha nem velem történik meg, akkor nem hiszem el, jön egy kis tündérmese cserébe, köszönetképpen, hogy ezt a részét is megkapjátok, ti csak olvasók ott a tiszta lakásban, papucsban, kényelemben, és sokszor elítélők…

Történt az csodálatos első szerdai napon, hogy már kevésbé szomjasan és mindenképp szétütve egy hajnali hvg-sátorbeli mézeskalácsház ízű partyba cseppenünk, ahol azt mondja a Tamás igyunk tequilát én meg nem mondok nemet. Álldogál királylány meg T a pultnál, isznak egy jót, majd arrébbcsorognak, ahogy az lenni szokott egy fesztiválon. Igen ám, de kircsilány ebben a történetben ezen a ponton azt veszi észre, hogy a kölcsönbe kapott olympus c-740-es digitális gépe, elengedte kezét, annak bizony lábakélt. Persze van pánik gyorsan, de próbálom hamar túltenni magam az veszteség miatt (nem volt egyszerű) majd lefekszem. És másnap szomorúan (is) ébredik, felhívja a gép gazdáját, hogy neharagudjbocsássmeg, nem így akartam, lemondok gyorsan az ő javára a következő félévemről a fősulin, tandíjam tied. Aztán eltelik pár óra, elmegyek telefont tölteni, meg kicsit írni, bejelentem azért a találttárgyaknál a tragédiát, meg berakom a számba a fogkefémet is. sörrel öblít a magyar, amikor jön egy sms egy pannonos számról, melynek szövege: „Szia! Találtunk egy c-740-es Olympus kamerát. A Sziget-Talált tárgyak sátorban megnézhetitek. Üdv! Lelkes dolgozók” A mese, végül akkor lesz könnyező valóság, amikor a kezembe adják a fényképezőgépet, benne vagyok én is a képekben, azzal igazolom, és iszonyatosan sokat mosolygok aztán mindenkire rá.

Na ilyenek is vannak…

Javarészt kihagytam a legjobbnak ígérkező programokat (nem volt sok belőle, másfél), semmis és mégis *urva jó hangulatú partykon voltam táncikálni inkább, mint például az ambiem sátor, ahol elkérik a papucsunkat, mert ez egy ilyen buli, hogy le kell feküdni és csak hallgatni kell a zenét, pedig táncolható nagyon. Többiek elterülve piknikeznek, égnek gyertyák és mindenki nagyon nyugodt meg kedves, hangulatfelelős ez a sátor. Újra, hajnal négykor mondjuk azt a sátrunk mellől, hogy na menjünk valami partyba, még az utolsó csúszást el tudjuk kapni, úgy is lett, „teljesen véletlenül” keveredünk Erká meg Grasshop gondnoksága alá, igazán komoly keveréssel fejezik be a napomat, hét7 óra magasságában fekszem le az baldachinosba, mindenem megvan, a sziget velem van, gyertek ki!

Napköpés a német versenyzőé, bár az nem derült ki végül, hogy mit is jelent a húsz20szor elmondott cámpájtsájt!

6 thoughts on “Cámpájstájt!

  1. wovbagger

    talán kempingsajt? vagy cápasajt?
    a szigeten végül is minden van :o)

  2. FENTE LEVENTE

    KÖNYÖRÜLETESSÉG VALAMI OLYAN FAJTA ŐRÜLETESSÉG,ELSZÁNTSÁG,TEHÁT NE BÁNTSÁK MERT NÉLKÜLE AZ ÉLET SZEGÉNYEBB LENNE.EMBERSÉGES,FELSÉGES ALÁZATTAL,KEVÉS KIS MAGYARÁZATTAL HOZZÁJÁRULTAM ÉS ÁRULTAM ÖSSZEVISSZASÁGOMAT.TISZTASÁGOMAT CSAK A TISZTASÁGTALANSÁG,TÁRSTALANSÁG KEVERI-VERI BIZONYTALAN,S NEM GONDTALAN HELYZETBE…MOST MÁR ESZEM FEJEZD BE!HELYEDBE’ ÉN HALLGATNÉK,HALLGATNÉK,HA FÁJNA FÁJÓAN JAJGATNÉK.FORGATNÉK MÉG „HALANDCSÁZÓ-HALANDCSÁKAT”,ÚGY KAPNÁM EL RÖPTÉJÉBEN A LÁNDZSÁKAT.

    (FENTE LEVENTE)

  3. Érdekesen nyomod Levente fiú, de rímek teljesen rendben.

  4. FENTE LEVENTE

    Ne másban keresd a hibát ha belőled bugyog.Szúnyog sem azért csip,csipkelődik mert nagynak érzi magát,csak egyszerűen a vérében van…A mi vérünk is.
    Amíg alszik az összes szúnyog,addig én is egy keveset hunyok.KÖVESSETEK KEDVES LÁNYOK,A VILÁGON A SZÉP TALÁLMÁNYOK,TŐLETEK ÉN SOHA, SOSEM HÁNYOK.

    (FENTE LEVENTE)

  5. FENTE LEVENTE

    Nincs vita bandita,hol van a papprita?!
    Köszönöm szépen éppen viszont kívánom,a végét meg majd valahogy kivárom.
    Egyébként igazad van,mit iszol;az élet téged kicsiszol??

  6. méghogy én ajánlottam a tekilázást? ez ferdítés! – nem is szeretem. 🙂
    örülök a kölcsöngéped hogy- és meglétének.

Comments are closed.